RÖFIX 300

Fino e imët për brenda
 • Aplikim i mirë
 • Pa lwndw lidhwse organike
Nr. ArtikullitLloji i paketimitkg/EHKonsumiKokrrizimi/Ngjyra
2000148041 Thasë letre 30 kg/EH 1.75 kg/m²/mm 0,8 mm e bardhë
Mbyll

Dokumenta teknike

TM RÖFIX 300 Fino e imët për brenda sq

Skedë teknike

pdf
310 KB
DOP RÖFIX 300 Fino e imët për brenda sq

Deklaratë Performance (DOP)

pdf
186 KB
SDB RÖFIX 300 Fino e imët për brenda sq

Fleta e te dhenave te sigurise

319 KB
Mbyll

Avantazhet e produktit

 • Aplikim i mirë
 • Pa lwndw lidhwse organike
Mbyll

Përshkrimi i produktit

Suva fine minerale mbi suva të poshtme për sipërfaqe të brendshme

Baza materiale

 • Gëlqere e pashuar
 • Rërë gëlqerore fine me kokërrizë të rrumbullakët
Mbyll

Udhëzimet e përpunimit

 • Mur ndërtese brenda/ Tavan ndërtese brenda
 • Përdoreni në një temperatur midis +5 °C dhe + 30 °C
 • Tërhiqeni me mistri të lemuar
 • Fshijeni me disk zmerilues
 • Përziej para përdorimit
 • Kujdes! Mbroni duart dhe sytë
Mbyll

Ju interesoheni për një produkt, apo ju nevojitet këshillim?

Kontaktoni me ne! Ne do të jemi të lumtur t'ju këshillojmë.

Forma kontakti

Ne përfaqësojme:

Logjistikë të koordinuar
Cilësi e shkëlqyer
Këshilim personal
Faqja po ngarkohet...