RÖFIX 325 FINO

Masë shpatulluese e imët
 • Përshkueshmëri e lartë
Nr. ArtikullitLloji i paketimitkg/EHKonsumiKokrrizimi/Ngjyra
2000569459 Thasë letre 25 kg/EH 1.8 kg/m² 0,6 mm F E bardhë
122534 Thasë letre 25 kg/EH 1.9 kg/m² 0,6 mm F gri
Mbyll

Dokumenta teknike

TM RÖFIX 325 FINO Masë shpatulluese e imët sq

Skedë teknike

pdf
311 KB
DOP RÖFIX 325 FINO Masë shpatulluese e imët sq

Deklaratë Performance (DOP)

pdf
182 KB
SDB RÖFIX 325 FINO Masë shpatulluese e imët sq

Fleta e te dhenave te sigurise

335 KB
Mbyll

Avantazhet e produktit

 • Përshkueshmëri e lartë
Mbyll

Përshkrimi i produktit

Llaç I thatë i përzier në fabrikë sipas EN 998-1.

Fino e hollë minerale për fasada dhe mure të brëndshme mbi suvanë mbushëse.

Baza materiale

 • Gëlqere e pashuar
 • Çimento
 • Rerë gëlqerore me cilësi të lartë
Mbyll

Udhëzimet e përpunimit

 • Mur ndërtese jashtë/brenda
 • Përdoreni në një temperatur midis +5 °C dhe + 30 °C
 • Tërhiqeni 1-2 herë me mistri të lemuar
 • Fshijeni me disk zmerilues
 • Mbrojeni nga dielli dhe shiu
 • Përziej para përdorimit
 • Kujdes! Mbroni duart dhe sytë
Mbyll

Ju interesoheni për një produkt, apo ju nevojitet këshillim?

Kontaktoni me ne! Ne do të jemi të lumtur t'ju këshillojmë.

Forma kontakti

Ne përfaqësojme:

Logjistikë të koordinuar
Cilësi e shkëlqyer
Këshilim personal
Faqja po ngarkohet...