RÖFIX 620

Suva mbushëse me bazë çimento – për xokolaturën
 • I rreziston depërtimit të ujit
 • Rezistent ndaj lagështirës së vazhdueshme
Nr. ArtikullitLloji i paketimitkg/EHKons./Rend.Kokrrizimi
2000148058 Thasë letre 40 kg/EH 1.5 kg/m²/mm 0 - 1,4 mm
2000148055 Sillos me presion ose me rënie të lirë 1000 kg/EH 1.5 kg/m²/mm 0 - 1,4 mm
Mbyll

Dokumenta teknike

TM RÖFIX 620 Suva mbushëse me bazë çimento – për xokolaturën sq

Skedë teknike

pdf
299 KB
DOP RÖFIX 620 Suva mbushëse me bazë çimento – për xokolaturën sq

Deklaratë Performance (DOP)

pdf
186 KB
SDB RÖFIX 620 Suva mbushëse me bazë çimento – për xokolaturën sq

Fleta e te dhenave te sigurise

328 KB
Mbyll

Avantazhet e produktit

 • I rreziston depërtimit të ujit
 • Rezistent ndaj lagështirës së vazhdueshme
Mbyll

Përshkrimi i produktit

Suva baze për fasadat dhe muret e brendshme me nivele të larta lagështie. Për të gjitha bazamentet normale të suvatimit dhe betonit të papërpunuar.

Për t'ju përgjigjur kerkesave për qendrueshmëri ndaj presionit (si qilar, suva e jashtme etj.) Mos e perdorni pa mbrojtje ne tokë. E papërshtatshme për punime të lehta muri

Baza materiale

 • Çimento
 • Rerë gëlqerore me cilësi të lartë
 • Aditivë shtesë për përmirësimin e aftësisë së përpunimit
 • E lirë nga dispersionet e lëndëve
Mbyll

Udhëzimet e përpunimit

 • Mur ndërtese jashtë/brenda
 • Përdoreni në një temperatur midis +5 °C dhe + 30 °C
 • Përpunojeni me mistri
 • Përpunojeni me makineri për suva
 • Mbrojeni nga dielli dhe shiu
 • Kujdes! Mbroni duart dhe sytë
Mbyll

Ju interesoheni për një produkt, apo ju nevojitet këshillim?

Kontaktoni me ne! Ne do të jemi të lumtur t'ju këshillojmë.

Forma kontakti

Ne përfaqësojme:

Logjistikë të koordinuar
Cilësi e shkëlqyer
Këshilim personal
Faqja po ngarkohet...