RÖFIX 672

Llaç sprucues, urë lidhëse
 • Suva mbushëse e ashpër
 • Ngjitje e mirë
Nr. ArtikullitLloji i paketimitkg/EHKons./Rend.Kokrrizimi
137330 Thasë letre 30 kg/EH 4 kg/m² 0 - 1,4 mm
Mbyll

Dokumenta teknike

TM RÖFIX 672 Llaç sprucues, urë lidhëse sq

Skedë teknike

pdf
415 KB
DOP RÖFIX 672 Llaç sprucues, urë lidhëse sq

Deklaratë Performance (DOP)

pdf
186 KB
SDB RÖFIX 672 Llaç sprucues, urë lidhëse sq

Fleta e te dhenave te sigurise

328 KB
Mbyll

Avantazhet e produktit

 • Suva mbushëse e ashpër
 • Ngjitje e mirë
Mbyll

Përshkrimi i produktit

Llaç çimentoje me sprucim i fortësuar dhe mjet lidhës për sipërfaqe të lëmuara të betonit, si dhe për tulla prej tallashi të presuar, pllaka prej leshi druri, muraturë prej guri natyror, si dhe përbërës të muraturave të plotë me përthithje të fortë ose me përthithje të ndryshme.

Për muraturat e lehta dhe me porozitet të lartë këshillohet një llaç I lehtë paratrajtues me sprucim (si p.sh. RÖFIX 673)

Baza materiale

 • Çimento
 • Rërë gëlqereje e grimcuar me cilësi të lartë me aditivë të përmirësuar për ngjitjen.
Mbyll

Udhëzimet e përpunimit

 • Mur ndërtese jashtë/brenda
 • Përdoreni në një temperatur midis +5 °C dhe + 30 °C
 • Përpunojeni me mistri
 • Përpunojeni me makineri për suva
 • Mbrojeni nga dielli dhe shiu
Mbyll

Ju interesoheni për një produkt, apo ju nevojitet këshillim?

Kontaktoni me ne! Ne do të jemi të lumtur t'ju këshillojmë.

Forma kontakti

Ne përfaqësojme:

Logjistikë të koordinuar
Cilësi e shkëlqyer
Këshilim personal
Faqja po ngarkohet...