RÖFIX 955

Llaç i imët për muratim me bazë gëlqere-çimento - M5
Nr. ArtikullitLloji i paketimitkg/EHKons./Rend.Kokrrizimi
138145 Thasë letre 30 kg/EH 19 1,4 mm
Mbyll

Dokumenta teknike

TM RÖFIX 955 Llaç i imët për muratim me bazë gëlqere-çimento - M5 sq

Skedë teknike

pdf
288 KB
DOP RÖFIX 955 Llaç i imët për muratim me bazë gëlqere-çimento - M5 sq

Deklaratë Performance (DOP)

pdf
201 KB
SDB RÖFIX 955 Llaç i imët për muratim me bazë gëlqere-çimento - M5 sq

Fleta e te dhenave te sigurise

337 KB
Mbyll

Përshkrimi i produktit

Llaç murature me korrizim të imët për muraturë ( p.sh.tulle , blloqe çimentoje, gurë prej rërë-gëlqereje)me kërkesa normale statike.

I disponueshëm vetëm në Itali. RÖFOX 955S i reziston ujit.

Materiale ndërtimi në përputhje me shtojcën A të katalogut ekologjik mbi ndërtesat.

Baza materiale

  • Aditivë shtesë për përmirësimin e aftësisë së përpunimit
Mbyll

Udhëzimet e përpunimit

  • Mur ndërtese jashtë/brenda
  • Përdoreni në një temperatur midis +5 °C dhe + 30 °C
  • Përpunojeni me mistri
  • Përzjehet me mikser të vazhdueshëm Rofix D20/40
  • Mbrojeni nga dielli dhe shiu
  • Kujdes! Mbroni duart dhe sytë
Mbyll

Ju interesoheni për një produkt, apo ju nevojitet këshillim?

Kontaktoni me ne! Ne do të jemi të lumtur t'ju këshillojmë.

Forma kontakti

Ne përfaqësojme:

Logjistikë të koordinuar
Cilësi e shkëlqyer
Këshilim personal
Faqja po ngarkohet...