RÖFIX 955
Llaç i imët për muratim me bazë gëlqere-çimento - M5

RÖFIX 955
Nr. ArtikullitLloji i paketimitkg/Nj.KokrrizimiKons./Rend.
138145 Thasë letre 30 kg/Nj. 0-1,4 mm 19 l/Nj.

Dokumenta teknike

TM RÖFIX 955 Llaç i imët për muratim me bazë gëlqere-çimento - M5 sq

Skedë teknike

pdf
558 KB
DOP RÖFIX 955 Llaç i imët për muratim me bazë gëlqere-çimento - M5 sq

Deklaratë Performance (DOP)

pdf
204 KB
SDB RÖFIX 955 Llaç i imët për muratim me bazë gëlqere-çimento - M5 sq

Fleta e te dhenave te sigurise

pdf
394 KB

Përshkrimi i produktit

RÖFIX 955

Llaç murature me korrizim të imët për muraturë ( p.sh.tulle , blloqe çimentoje, gurë prej rërë-gëlqereje)me kërkesa normale statike.

I disponueshëm vetëm në Itali. RÖFOX 955S i reziston ujit.

Materiale ndërtimi në përputhje me shtojcën A të katalogut ekologjik mbi ndërtesat.

Baza materiale

  • Aditivë shtesë për përmirësimin e aftësisë së përpunimit

Udhëzimet e përpunimit

Mur ndërtese jashtë/brenda
Përdoreni në një temperatur midis +5 °C dhe + 30 °C
Përpunojeni me mistri
Përpunojeni me përzierësin D20/40
Mbrojeni nga dielli dhe shiu
Kujdes! Mbroni duart dhe sytë
Ju interesoheni për një produkt, apo ju nevojitet këshillim?

Ju interesoheni për një produkt, apo ju nevojitet këshillim?

Kontaktoni me ne! Ne do të jemi të lumtur t'ju këshillojmë.

Ne përfaqësojme:

Logjistikë të koordinuar

Cilësi e shkëlqyer

Këshilim personal

Forma kontakti