RÖFIX 970 CT 20

Shtresë e varfёr me bazë çimento, CT-C20-F4
 • Përdorim universal
 • Tkurrje të pakta
 • cilësi kostante
Nr. ArtikullitLloji i paketimitkg/EHKonsumiKokrrizimi
2000148723 Thasë letre 40 kg/EH 20 kg/m²/cm 0 - 4,0 mm
Mbyll

Dokumenta teknike

TM RÖFIX 970 CT 20 Shtresë e varfёr me bazë çimento, CT-C20-F4 sq

Skedë teknike

pdf
298 KB
DOP RÖFIX 970 CT 20 Shtresë e varfёr me bazë çimento, CT-C20-F4 sq

Deklaratë Performance (DOP)

pdf
188 KB
SDB RÖFIX 970 CT 20 Shtresë e varfёr me bazë çimento, CT-C20-F4 sq

Fleta e te dhenave te sigurise

328 KB
Mbyll

Avantazhet e produktit

 • Përdorim universal
 • Tkurrje të pakta
 • cilësi kostante
 • I pompueshëm
 • Përdorim universal
Mbyll

Përshkrimi i produktit

Si nёnstrukturё pёr çati tё sheshta, tarraca dhe ballkone si dhe pёr punime riparimi.

Pёr pёrdorime industriale kontaktoni paraprakisht me specialtistin e RÖFIX

Baza materiale

 • Çimento
 • Rërë e fraksionuar
 • Aditivë shtesë për përmirësimin e aftësisë së përpunimit
Mbyll

Udhëzimet e përpunimit

 • Dysheme ndërtese brenda/horizontalisht jashtë
 • Përdoreni në një temperatur midis +5 °C dhe + 30 °C
 • Përpunojeni me mistri
 • Përpunojeni me pompë dyshemeje
 • Mbrojeni nga dielli dhe shiu
 • Magazinimi 6 muaj i mbrojtur nga moti
 • Lexoni Skedën e të dhënave teknike
 • Kujdes! Mbroni duart dhe sytë
Mbyll

Ju interesoheni për një produkt, apo ju nevojitet këshillim?

Kontaktoni me ne! Ne do të jemi të lumtur t'ju këshillojmë.

Forma kontakti

Ne përfaqësojme:

Logjistikë të koordinuar
Cilësi e shkëlqyer
Këshilim personal
Faqja po ngarkohet...