RÖFIX 970 CT 20

Dysheme- Cimento CT-C20-F4

RÖFIX 970 CT 20
  • Përdorim universal
  • Tkurrje të pakta
  • cilësi kostante
Nr. ArtikullitLloji i paketimitKonsumikg/Nj.Kokrrizimi
2000148723 Thasë letre ca. 20 kg/m²/cm 40 kg/Nj. 0-4 mm

Dokumenta teknike

TM RÖFIX 970 CT 20 Dysheme- Cimento CT-C20-F4 sq

Skedë teknike

pdf
675 KB
DOP RÖFIX 970 CT 20 Dysheme- Cimento CT-C20-F4 sq

Deklaratë Performance (DOP)

pdf
190 KB
SDB RÖFIX 970 CT 20 Dysheme- Cimento CT-C20-F4 sq

Fleta e te dhenave te sigurise

pdf
379 KB

Avantazhet e produktit

Përdorim universal

Tkurrje të pakta

cilësi kostante

I pompueshëm

Përshkrimi i produktit

RÖFIX 970 CT 20

Si nёnstrukturё pёr çati tё sheshta, tarraca dhe ballkone si dhe pёr punime riparimi.

Pёr pёrdorime industriale kontaktoni paraprakisht me specialtistin e RÖFIX

Baza materiale

  • Çimento
  • Rërë e fraksionuar
  • Aditivë shtesë për përmirësimin e aftësisë së përpunimit

Udhëzimet e përpunimit

Dysheme ndërtese brenda/horizontalisht jashtë
Përdoreni në një temperatur midis +5 °C dhe + 30 °C
Përpunojeni me mistri
Përpunojeni me pompë dyshemeje
Mbrojeni nga dielli dhe shiu
Magazinimi 6 muaj i mbrojtur nga moti
Lexoni Skedën e të dhënave teknike
Kujdes! Mbroni duart dhe sytë
Ju interesoheni për një produkt, apo ju nevojitet këshillim?

Ju interesoheni për një produkt, apo ju nevojitet këshillim?

Kontaktoni me ne! Ne do të jemi të lumtur t'ju këshillojmë.

Ne përfaqësojme:

Logjistikë të koordinuar

Cilësi e shkëlqyer

Këshilim personal

Forma kontakti