RÖFIX AG 659 Bianco STANDARD

Ngjitës pllakash C1 T
 • I patretshëm në ujë
 • Qëndrueshmëri të lartë
Nr. ArtikullitLloji i paketimitkg/EHNgjyra
2000569472 Thasë letre 25 kg/EH E bardhë natyrale
Mbyll

Dokumenta teknike

TM RÖFIX AG 659 Bianco STANDARD Ngjitës pllakash C1 T sq

Skedë teknike

pdf
294 KB
DOP RÖFIX AG 659 Bianco STANDARD Ngjitës pllakash C1 T sq

Deklaratë Performance (DOP)

pdf
198 KB
SDB RÖFIX AG 659 Bianco STANDARD Ngjitës pllakash C1 T sq

Fleta e te dhenave te sigurise

338 KB
Mbyll

Avantazhet e produktit

 • I patretshëm në ujë
 • Qëndrueshmëri të lartë
Mbyll

Përshkrimi i produktit

Ngjitës shtresë-hollë, I bardhë natyral, shumë I qëndrueshëm sipas EN 12004 për vendosjen e pllakave qeramike në mur dhe dysheme në ambjentet e brendshme. Veçanërisht e përshtatshme për pllaka me shkëlqim.

Baza materiale

 • Çimento e bardhë (pa kromat)
 • Rërë e fraksionuar
 • Aditivë shtesë për përmirësimin e aftësisë së përpunimit
Mbyll

Udhëzimet e përpunimit

 • Mur ndërtese brenda/Dysheme ndrtese brenda
 • Përdoreni në një temperatur midis +5 °C dhe + 30 °C
 • Kriheni me mistri të dhëmbëzuar (dhëmbë katrorë)
 • Mbrojeni nga dielli dhe shiu
 • Magazinimi 12 muaj i mbrojtur nga moti
 • Përziej para përdorimit
 • Lexoni Skedën e të dhënave teknike
 • Kujdes! Mbroni duart dhe sytë
Mbyll

Ju interesoheni për një produkt, apo ju nevojitet këshillim?

Kontaktoni me ne! Ne do të jemi të lumtur t'ju këshillojmë.

Forma kontakti

Ne përfaqësojme:

Logjistikë të koordinuar
Cilësi e shkëlqyer
Këshilim personal
Faqja po ngarkohet...