RÖFIX AG 686 MOSAIK

Ngjitës pllakash dhe bojak
 • I patretshëm në ujë
 • Rezistent ndaj proçesit ngrirje- shkrirje
 • Ruan formën, rezistent ndaj rrezeve UV dhe vjetërimit
Nr. ArtikullitLloji i paketimitkg/EHNgjyra
2000155118 Kovë 15 kg/EH gri
2000155119 Kovë 15 kg/EH E bardhë
Mbyll

Dokumenta teknike

TM RÖFIX AG 686 MOSAIK Ngjitës pllakash dhe bojak sq

Skedë teknike

pdf
274 KB
DOP RÖFIX AG 686 MOSAIK Ngjitës pllakash dhe bojak sq

Deklaratë Performance (DOP)

pdf
184 KB
SDB RÖFIX AG 686 MOSAIK Ngjitës pllakash dhe bojak sq

Fleta e te dhenave te sigurise

331 KB
Mbyll

Avantazhet e produktit

 • I patretshëm në ujë
 • Rezistent ndaj proçesit ngrirje- shkrirje
 • Ruan formën, rezistent ndaj rrezeve UV dhe vjetërimit
 • E përshtatshme për dyshemetë me sistem ngrohje
 • Kapilaritet i ulët
 • Tendencë të ulët lulëzimi
 • Mbi bazamente organike dhe minerale
Mbyll

Përshkrimi i produktit

Llaç shtresë-hollë, një komponent, me ngurtësim fleksibël hidraulik sipas EN 12004 për parapërgatitjen,ngjitjen dhe njëkohësisht stukimin e pllakave mozaik prej xhami ose qeramike të ngjitura në rrjetë dhe letra, mikro-mozaik apo të ngjashme. Karakterizohet nga një punim i lehtë e të lëmuar ashtu dhe një ngjitje shumë të mirë në momentin e kontaktit.

Llaç i forcuar rezistent ndaj ndryshimeve ngrirje/ shkrirje, si dhe për dyshemetë me sistem ngrohje dhe të përshtatshme nën ujë, si dhe i përshtatshëm për sistemin e termoizolimit RÖFIX "StoneEtics".

Baza materiale

 • Çimento e bardhë
 • Rërë kuarci (e klasifikuar)
 • Aditivë shtesë, kundra ujit
 • Aditivë shtesë për përmirësimin e aftësisë së përpunimit
Mbyll

Udhëzimet e përpunimit

 • Mur ndërtese jashtë/brenda / Dysheme ndërtese brenda
 • Lexoni Skedën e të dhënave teknike
 • Përziej para përdorimit
 • Magazinimi 24 muaj i mbrojtur nga moti
 • Mbrojeni nga dielli dhe shiu
 • Përpunojeni me mistri të lëmuar me dorezë
 • Punojeni me sfungjer
 • Kriheni me mistri të dhëmbëzuar (dhëmbë katrorë)
 • Përdoreni në një temperatur midis +5 °C dhe + 30 °C
 • Kujdes! Mbroni duart dhe sytë
Mbyll

Ju interesoheni për një produkt, apo ju nevojitet këshillim?

Kontaktoni me ne! Ne do të jemi të lumtur t'ju këshillojmë.

Forma kontakti

Ne përfaqësojme:

Logjistikë të koordinuar
Cilësi e shkëlqyer
Këshilim personal
Faqja po ngarkohet...