RÖFIX AP 320

Astar forcues special
 • Nuk përmban mjete humbëse
 • Lehtëson ngjitjen në bazamente shumë të lëmuara
 • i përshtatshëm edhe per dyshemetë me ngrohje qëndrore
Nr. ArtikullitLloji i paketimitl/EHKonsumi
2000151775 Kovë 10 l/EH 0.2 l/m²
2000151774 Kovë 5 l/EH 0.2 l/m²
Mbyll

Dokumenta teknike

TM RÖFIX AP 320 Astar forcues special sq

Skedë teknike

pdf
336 KB
SDB RÖFIX AP 320 Astar forcues special sq

Fleta e te dhenave te sigurise

281 KB
Mbyll

Avantazhet e produktit

 • Nuk përmban mjete humbëse
 • Lehtëson ngjitjen në bazamente shumë të lëmuara
 • i përshtatshëm edhe per dyshemetë me ngrohje qëndrore
 • Thahet shpejt
 • Përdorim universal
Mbyll

Përshkrimi i produktit

Astar special i gjithëanshëm, pa agjentë tretës me përforcues kuarci, për paratrajtimin e bazamenteve të lëmuara ose me aftësi të dobët deri shumë të dobëta thithëse (dysheme dhe mure) për ambjentet e brendshme dhe të jashtme.

Astari AP 320 ndihmon veçanërisht në ngjitje mbi sipërfaqe të lëmuara, mbi sipërfaqe me aftësi të dobët deri në shumë të dobët thithëse si betone të lëmuara, pllaka, sipërfaqe druri por me aftësi mbajtëse, etj. Ngjit edhe në shumë metale.

Si mjet lidhës i kërkuar, si përpara aplikimit të masës shpatulluese për dyshemetë ashtu edhe si astar për ngjitjen e pllakave mbi pllaka të vjetra mbajtëse. Përpara ripërpunimit astari RÖFIX AP 320 duhet të jetë plotësisht I thatë ( I lidhur). Për të shmangur papastërti të mundshme që zvogëlojnë ndotjen, këshillohet të aplikohet një shtresë e shpejtë.

Baza materiale

 • Mjete lidhëse me dispersion
 • Me forcues kuarci
Mbyll

Udhëzimet e përpunimit

 • Mur ndërtese jashtë/brenda / Dysheme ndërtese brenda
 • Lexoni Skedën e të dhënave teknike
 • Tundeni mire perpara perdorimit
 • Magazinimi 12 muaj i mbrojtur nga moti
 • Mbrojeni nga dielli dhe shiu
 • Lyejeni me furçë
 • Aplikojeni me rrul
 • Nuk hollohet me ujë
 • Përdoreni në një temperatur midis +5 °C dhe + 30 °C
 • Kujdes! Mbroni duart dhe sytë
Mbyll

Ju interesoheni për një produkt, apo ju nevojitet këshillim?

Kontaktoni me ne! Ne do të jemi të lumtur t'ju këshillojmë.

Forma kontakti

Ne përfaqësojme:

Logjistikë të koordinuar
Cilësi e shkëlqyer
Këshilim personal
Faqja po ngarkohet...