RÖFIX AS 911

Shirit izolues me ngjitje
E re
  • Rezistent ndaj alkaleve
  • I papërshkueshëm nga uji
Nr. ArtikullitLloji i paketimitlfm./EHPërmasat
2000569356 Pako/karton 20 lfm./EH 20 x 10 x 0,7 cm
Mbyll

Dokumenta teknike

TM RÖFIX AS 911 Shirit izolues me ngjitje sq

Skedë teknike

pdf
182 KB
Mbyll

Avantazhet e produktit

  • Rezistent ndaj alkaleve
  • I papërshkueshëm nga uji
Mbyll

Përshkrimi i produktit

Shirit ngjitës butilik me elasticitet të përhershëm dhe i papërshkueshëm nga uji arrin një lidhje të shkëlqyer më të gjitha matërialet mbajtëse të përdorura poshtë pllakave, si dispersion polimeri dhe mineralë,hidroizolues fleksibël dhe rezinë izoluese reaktive.

Per izolimin e cepave dhe fugave nën shtresa qeramike në dhoma të lagura dhe me lagështi.

Me kusht që sipërfaqet të ngjiten. Kërkohet astar i përshtatshme!

Mbyll

Udhëzimet e përpunimit

  • Mur ndërtese jashtë/brenda / Dysheme ndërtese brenda
  • Përdoreni në një temperatur midis +5 °C dhe + 30 °C
  • Kujdes! Mbroni duart dhe sytë
Mbyll

Ju interesoheni për një produkt, apo ju nevojitet këshillim?

Kontaktoni me ne! Ne do të jemi të lumtur t'ju këshillojmë.

Forma kontakti

Ne përfaqësojme:

Logjistikë të koordinuar
Cilësi e shkëlqyer
Këshilim personal
Faqja po ngarkohet...