RÖFIX BAP 45

Profil lidhës
E re
 • Koefiçienti i zgjerimit është i krahasueshëm me suvatë e mëposhtme.
 • Ngjitje e mirë e suvasë
 • Zgjidhje për mbyllje dhe lidhje mekanike
Nr. ArtikullitLloji i paketimitlfm./EHGjerësia e rrjetësGjatësia
2000148300 Pako/karton 50 lfm./EH 13,5 cm 200 cm
Mbyll

Dokumenta teknike

TM RÖFIX BAP 45 Profil lidhës sq

Skedë teknike

pdf
197 KB
Mbyll

Avantazhet e produktit

 • Koefiçienti i zgjerimit është i krahasueshëm me suvatë e mëposhtme.
 • Ngjitje e mirë e suvasë
 • Zgjidhje për mbyllje dhe lidhje mekanike
 • Përpunim i shpejtë ekonomik
Mbyll

Përshkrimi i produktit

Profil detaji lidhes suvaje per lidhje te levizshme te siguruara nga uji midis llambarines dhe suvase (p.sh mbyllja e platformes se bazamentit, mbyllja e cepit te catise etj)

Vecanerisht i pershtatshem per lidhje llambarine te me passhme te cilat nuk mund te instalohen me mbrapa pllakave izoluese

Baza materiale

 • Profili plastik me rrjetë qelqi të tekstilit të ngjitur.
Mbyll

Udhëzimet e përpunimit

 • Mur ndërtese jashtë/brenda
 • Përdoreni në një temperatur midis +5 °C dhe + 30 °C
 • Magazinimi 12 muaj i mbrojtur nga moti
 • Lexoni Skedën e të dhënave teknike
 • Kujdes! Mbroni duart dhe sytë
Mbyll

Ju interesoheni për një produkt, apo ju nevojitet këshillim?

Kontaktoni me ne! Ne do të jemi të lumtur t'ju këshillojmë.

Forma kontakti

Ne përfaqësojme:

Logjistikë të koordinuar
Cilësi e shkëlqyer
Këshilim personal
Faqja po ngarkohet...