RÖFIX EPS-F 031

Pllakë termoizolimi për fasadë, gri
  • Veti izoluese optimale
  • Mënyrë e jashtëzakonshme aplikimi
  • Pa HFCKW- dhe HFKW
Nr. ArtikullitLloji i paketimitm²/EHTrashësiaPërmasat e pllakës
2000150986 Pako/karton 5 m²/EH 50 1.000 x 500 mm
2000150934 Pako/karton 3 m²/EH 80 1.000 x 500 mm
2000150935 Pako/karton 2.5 m²/EH 100 1.000 x 500 mm
2000151676 Pako/karton 2 m²/EH 110 1.000 x 500 mm
Mbyll

Dokumenta teknike

DOP RÖFIX EPS-F 031 Pllakë termoizolimi për fasadë, gri sq

Deklaratë Performance (DOP)

pdf
167 KB
SDB RÖFIX EPS-F 031 Pllakë termoizolimi për fasadë, gri sq

Fleta e te dhenave te sigurise

267 KB
Mbyll

Avantazhet e produktit

  • Veti izoluese optimale
  • Mënyrë e jashtëzakonshme aplikimi
  • Pa HFCKW- dhe HFKW
Mbyll

Përshkrimi i produktit

Lambdapor eshte nje materjal baze EPS special me aftesi te larta izolimi. Reflektor te rezeve infra te kuqe menjanojne pershkrueshmerin e nxehtesise se rezatimit

Baza materiale

  • Material izolues- shkumë polesterol (gri), i prodhuar nga trajtimi me nxehtësi i një kokrrize polistirolii të zgjerueshëm dhe absorbuesve dhe reklektuesve të rrezeve infra të kuqe.
Mbyll

Udhëzimet e përpunimit

  • Mur ndërtese jashtë
  • Mbrojeni nga dielli dhe shiu
  • Kujdes! Mbroni duart dhe sytë
Mbyll

Ju interesoheni për një produkt, apo ju nevojitet këshillim?

Kontaktoni me ne! Ne do të jemi të lumtur t'ju këshillojmë.

Forma kontakti

Ne përfaqësojme:

Logjistikë të koordinuar
Cilësi e shkëlqyer
Këshilim personal
Faqja po ngarkohet...