RÖFIX EPS-F 036

EPS Pllakë termoizolimi për fasadë
 • Izolim termik
 • Mënyrë e jashtëzakonshme aplikimi
 • Pa HFCKW- dhe HFKW
Nr. ArtikullitLloji i paketimitm²/EHTrashësiaPërmasat e pllakës
2000693425 Pako/karton 6 m²/EH 50 1.000 x 500 mm
2000693427 Pako/karton 3 m²/EH 80 1.000 x 500 mm
2000693428 Pako/karton 2.5 m²/EH 100 1.000 x 500 mm
Mbyll

Dokumenta teknike

TM RÖFIX EPS-F 036 EPS Pllakë termoizolimi për fasadë sq

Skedë teknike

pdf
236 KB
DOP RÖFIX EPS-F 036 EPS Pllakë termoizolimi për fasadë sq

Deklaratë Performance (DOP)

pdf
168 KB
SDB RÖFIX EPS-F 036 EPS Pllakë termoizolimi për fasadë sq

Fleta e te dhenave te sigurise

260 KB
Mbyll

Avantazhet e produktit

 • Izolim termik
 • Mënyrë e jashtëzakonshme aplikimi
 • Pa HFCKW- dhe HFKW
Mbyll

Përshkrimi i produktit

Për sisteme me izolim termik për muret e jashtme sipas ETAG 004 në ndërtesat e reja dhe të vjetra.

Baza materiale

 • Pllakë izoluese polisteroli e cila përbëhet nga shkumë e fortë me pore të mbyllura, i testuar për trajtimin e nxehtësisë të granulatit të polisterolit.
Mbyll

Udhëzimet e përpunimit

 • Mur ndërtese jashtë
 • Përdoreni në një temperatur midis +5 °C dhe + 30 °C
 • Mbrojeni nga dielli dhe shiu
 • Kujdes! Mbroni duart dhe sytë
Mbyll

Ju interesoheni për një produkt, apo ju nevojitet këshillim?

Kontaktoni me ne! Ne do të jemi të lumtur t'ju këshillojmë.

Forma kontakti

Ne përfaqësojme:

Logjistikë të koordinuar
Cilësi e shkëlqyer
Këshilim personal
Faqja po ngarkohet...