RÖFIX EPS-P 035

EPS- Pllaka izolimi për zonën e xokolaturës
 • Veti izoluese optimale
 • Saktësi në matje, falë pjesëve speciale prej shkume
 • Qëndrueshmëri e lartë e formës edhe në raste temperaturash të larta dhe ngarkese.
Nr. ArtikullitLloji i paketimitm²/EHTrashësiaPërmasat e pllakës
2000148766 Pako/karton 5 m²/EH 50 1.000 x 500 mm
2000148769 Pako/karton 3 m²/EH 80 1.000 x 500 mm
2000148134 Pako/karton 2.5 m²/EH 100 1.000 x 500 mm
Mbyll

Dokumenta teknike

TM RÖFIX EPS-P 035 EPS- Pllaka izolimi për zonën e xokolaturës sq

Skedë teknike

pdf
196 KB
DOP RÖFIX EPS-P 035 EPS- Pllaka izolimi për zonën e xokolaturës sq

Deklaratë Performance (DOP)

pdf
173 KB
SDB RÖFIX EPS-P 035 EPS- Pllaka izolimi për zonën e xokolaturës sq

Fleta e te dhenave te sigurise

261 KB
Mbyll

Avantazhet e produktit

 • Veti izoluese optimale
 • Saktësi në matje, falë pjesëve speciale prej shkume
 • Qëndrueshmëri e lartë e formës edhe në raste temperaturash të larta dhe ngarkese.
 • Pa HFCKW- dhe HFKW
Mbyll

Përshkrimi i produktit

Pllakë shkume të ngurtësuar prej polisteroli EPS-P30 (WLG 035) shumë e zgjeruar për formimin e izolimin rrethues dhe të xokolaturës.

Me sipërfaqe te valëzuar

Baza materiale

 • Material izolues styropor prej materiali shkume të fortë të hidrofobuar, i prodhuar nga trajtimi me nxehtësi i thërimeve të polisterolit.
Mbyll

Udhëzimet e përpunimit

 • Mur ndërtese jashtë
 • Mbrojeni nga dielli dhe shiu
 • Kujdes! Mbroni duart dhe sytë
Mbyll

Ju interesoheni për një produkt, apo ju nevojitet këshillim?

Kontaktoni me ne! Ne do të jemi të lumtur t'ju këshillojmë.

Forma kontakti

Ne përfaqësojme:

Logjistikë të koordinuar
Cilësi e shkëlqyer
Këshilim personal
Faqja po ngarkohet...