RÖFIX FN 645

Masë shpatulluese dyshemeje universale
 • Vetënivelues
 • I përforcuar me fibra
 • E përshtatshme për dyshemetë me sistem ngrohje
Nr. ArtikullitLloji i paketimitkg/EHKonsumiKokrrizimi
2000151496 Thasë letre 25 kg/EH 1.8 kg/m²/mm 0 - 1,0 mm
Mbyll

Dokumenta teknike

TM RÖFIX FN 645 Masë shpatulluese dyshemeje universale sq

Skedë teknike

pdf
311 KB
DOP RÖFIX FN 645 Masë shpatulluese dyshemeje universale sq

Deklaratë Performance (DOP)

pdf
190 KB
SDB RÖFIX FN 645 Masë shpatulluese dyshemeje universale sq

Fleta e te dhenave te sigurise

341 KB
Mbyll

Avantazhet e produktit

 • Vetënivelues
 • I përforcuar me fibra
 • E përshtatshme për dyshemetë me sistem ngrohje
 • Ngjit shpejt
 • Rezistent ndaj ngricave
 • Rezistente ndaj alkaleve
 • I përshtatshëm për veshjet me rrëshirë epoksi
Mbyll

Përshkrimi i produktit

Masë njëtrajtëzuese për dyshemenë CT-C30-F10 nach EN 13813, për stukimin, lëmimin, njëtrajtëzimin dhe nivelimin e dyshemeve të çimentos, shtresave të asfaltit, ashtu edhe për dysheme druri të ashpra (në ambiente të brendshme), si lidhës njëtrajtezues mbi tavane betoni. Për aplikimin e sistemit qëndroni në kontakt me specialistët RÖFIX.

Nga 5 deri 45 mm mbi beton dhe shtrimet e dyshemesë . Nga 7 deri 30 mm edhe mbi bazamentet e drurit. Për brënda dhe jashtë.

Vetënivelues i dyshemesë, nuk është e përshtatshme si shtresë përfundimtare. Duhet të shtrohet me një shtresë tjetër sipër, si pllaka, laminat ose parket ose rezinë me reaksion.

Në përgjithësi,për sistemin e ngrohjes me ujë të nxehtë nën dysheme është e nevojshme një mbulimi tubi prej 10 mm, që duhet të respektohet.

Për sistemet lundruese duhet të konsultoheni me ekspertin tuaj këshillues RÖFIX.

Baza materiale

 • Çimento
 • Rërë kuarci (e klasifikuar)
 • Aditivë shtesë për përmirësimin e aftësisë së përpunimit
Mbyll

Udhëzimet e përpunimit

 • Dysheme ndërtese brenda/horizontalisht jashtë
 • Përdoreni në një temperatur midis +5 °C dhe + 30 °C
 • Kriheni me mistri të dhëmbëzuar (dhëmbë gjysëm rrethorë)
 • Vetënivelues
 • Mbrojeni nga dielli dhe shiu
 • Magazinimi 9 muaj i mbrojtur nga moti
 • Përziej para përdorimit
 • Kujdes! Mbroni duart dhe sytë
Mbyll

Ju interesoheni për një produkt, apo ju nevojitet këshillim?

Kontaktoni me ne! Ne do të jemi të lumtur t'ju këshillojmë.

Forma kontakti

Ne përfaqësojme:

Logjistikë të koordinuar
Cilësi e shkëlqyer
Këshilim personal
Faqja po ngarkohet...