RÖFIX FN 645

Masë shpatulluese dyshemeje universale

RÖFIX FN 645
  • Vetënivelues
  • Ngjit shpejt
  • I përshtatshëm për veshjet me rrëshirë epoksi
Nr. ArtikullitLloji i paketimitKonsumikg/Nj.Kokrrizimi
2000151496 Thasë letre ca. 1.8 kg/m²/mm 25 kg/Nj. 0-0,6 mm

Dokumenta teknike

TM RÖFIX FN 645 Masë shpatulluese dyshemeje universale sq

Skedë teknike

pdf
678 KB
DOP RÖFIX FN 645 Masë shpatulluese dyshemeje universale sq

Deklaratë Performance (DOP)

pdf
193 KB
SDB RÖFIX FN 645 Masë shpatulluese dyshemeje universale sq

Fleta e te dhenave te sigurise

pdf
397 KB

Avantazhet e produktit

Vetënivelues

Ngjit shpejt

I përshtatshëm për veshjet me rrëshirë epoksi

Aftësi fortësimi të shpejtë

Përshkrimi i produktit

RÖFIX FN 645

Masë njëtrajtëzuese për dyshemenë CT-C30-F5 nach EN 13813, për stukimin, lëmimin, njëtrajtëzimin dhe nivelimin e dyshemeve të çimentos, shtresave të asfaltit, ashtu edhe për dysheme druri të ashpra (në ambiente të brendshme), si lidhës njëtrajtezues mbi tavane betoni. Për aplikimin e sistemit qëndroni në kontakt me specialistët RÖFIX.

Vetënivelues i dyshemesë, nuk është e përshtatshme si shtresë përfundimtare. Duhet të shtrohet me një shtresë tjetër sipër, si pllaka, laminat ose parket ose rezinë me reaksion.

Baza materiale

  • Çimento
  • Rërë kuarci (e klasifikuar)
  • Aditivë shtesë për përmirësimin e aftësisë së përpunimit

Udhëzimet e përpunimit

Dysheme ndërtese brenda
Përdoreni në një temperatur midis + 10 °C dhe + 30 °C
Kriheni me mistri të dhëmbëzuar (dhëmbë gjysëm rrethorë)
Vetënivelues
Mbrojeni nga dielli dhe shiu
Magazinimi 9 muaj i mbrojtur nga moti
Përziej para përdorimit
Kujdes! Mbroni duart dhe sytë
Ju interesoheni për një produkt, apo ju nevojitet këshillim?

Ju interesoheni për një produkt, apo ju nevojitet këshillim?

Kontaktoni me ne! Ne do të jemi të lumtur t'ju këshillojmë.

Ne përfaqësojme:

Logjistikë të koordinuar

Cilësi e shkëlqyer

Këshilim personal

Forma kontakti