RÖFIX Kënde me rrjetë

profil
  • Përpunim i shpejtë ekonomik
  • E përshtatshme për restaurimin e plasaritjeve.
Nr. ArtikullitLloji i paketimitlfm./EHGjerësia e rrjetësGjatësia
2000148143 Pako/karton 125 lfm./EH 11,5 x 13,5 cm 250 cm
Mbyll

Dokumenta teknike

TM RÖFIX Kënde me rrjetë profil sq

Skedë teknike

pdf
184 KB
Mbyll

Avantazhet e produktit

  • Përpunim i shpejtë ekonomik
  • E përshtatshme për restaurimin e plasaritjeve.
Mbyll

Përshkrimi i produktit

Kënde për cepat (këndi 90°) me rrjetë fibra qelqi për sistemin e termoizolimit.

Baza materiale

  • Profil plastik me shirit PE të vetëngjitshëm me rrjetë fibrash qelqi të integruar.
Mbyll

Udhëzimet e përpunimit

  • Mur ndërtese jashtë/brenda / Tavan ndërtese brenda
  • Përdoreni në një temperatur midis +5 °C dhe + 30 °C
  • Magazinimi 24 muaj i mbrojtur nga moti
  • Lexoni Skedën e të dhënave teknike
Mbyll

Ju interesoheni për një produkt, apo ju nevojitet këshillim?

Kontaktoni me ne! Ne do të jemi të lumtur t'ju këshillojmë.

Forma kontakti

Ne përfaqësojme:

Logjistikë të koordinuar
Cilësi e shkëlqyer
Këshilim personal
Faqja po ngarkohet...