RÖFIX KHP BASIS

Fino Akrilike me strukturë
 • Tendosje të reduktuara nëpërmjet teknologjisë RÖFIX RELAX.
 • Aplikim i mirë
Nr. ArtikullitLloji i paketimitkg/EHKonsumiKokrrizimi/Ngjyra
2000569308 Kovë 25 kg/EH 2.4 kg/m² 0 - 1,5 mm V E bardhë
2000569309 Kovë 25 kg/EH 3 kg/m² 0 - 2 mm V E bardhë
2000569339 Kovë 25 kg/EH 2.7 kg/m² 0 - 2 mm R E bardhë
KHP - PK I Kovë 25 kg/EH - (PK I) Me ngjyrë
Mbyll

Dokumenta teknike

TM RÖFIX KHP BASIS Fino Akrilike me strukturë sq

Skedë teknike

pdf
341 KB
DOP RÖFIX KHP BASIS Fino Akrilike me strukturë sq

Deklaratë Performance (DOP)

pdf
188 KB
SDB RÖFIX KHP BASIS Fino Akrilike me strukturë sq

Fleta e te dhenave te sigurise

314 KB
Mbyll

Avantazhet e produktit

 • Tendosje të reduktuara nëpërmjet teknologjisë RÖFIX RELAX.
 • Aplikim i mirë
Mbyll

Përshkrimi i produktit

Fino e hollë, e gatshme për përdorim, e përzier në fabrikë.

Suva me strukturë, elastike dhe me qëndrueshmëri të lartë, për fasada dhe suva të poshtme.

Baza materiale

 • Mjete lidhëse me dispersion
 • Rërë mermeri e bardhë e selektuar
 • Pigmente boje
Mbyll

Udhëzimet e përpunimit

 • Mur ndërtese jashtë
 • Përdoreni në një temperatur midis +5 °C dhe + 30 °C
 • Hollojeni me max. 2 % ujë
 • Tërhiqeni me mistri të lemuar
 • Fshijeni me disk zmerilues
 • Mbrojeni nga dielli dhe shiu
 • Përziej para përdorimit
 • Kujdes! Mbroni duart dhe sytë
Mbyll

Ju interesoheni për një produkt, apo ju nevojitet këshillim?

Kontaktoni me ne! Ne do të jemi të lumtur t'ju këshillojmë.

Forma kontakti

Ne përfaqësojme:

Logjistikë të koordinuar
Cilësi e shkëlqyer
Këshilim personal
Faqja po ngarkohet...