RÖFIX PE 312 OUT DOOR
Bojë akrilike për fasada.

RÖFIX PE 312 OUT DOOR
  • Aftësi të lartë mbuluese
  • Pigmente ngjyrash standarte
  • Pa përbërje holluesi ose nefti.
Nr. ArtikullitLloji i paketimitNgjyraKons./Rend.l/Nj.
2000151523 Kovë E bardhë ca. 0.15 l/m²/A. 15 l/Nj.
- Kovë - ca. 0.15 l/m²/A. 15 l/Nj.
- Kovë I ngjyrosur PK II ca. 0.15 l/m²/A. 15 l/Nj.
- Kovë I ngjyrosur PK III ca. 0.15 l/m²/A. 15 l/Nj.
- Kovë me ngjyra ca. 0.15 l/m²/A. 15 l/Nj.
- Kovë me ngjyra ca. 0.15 l/m²/A. 15 l/Nj.

Dokumenta teknike

TM RÖFIX PE 312 OUT DOOR Bojë akrilike për fasada. sq

Skedë teknike

pdf
820 KB
SDB RÖFIX PE 312 OUT DOOR Bojë akrilike për fasada. sq

Fleta e te dhenave te sigurise

pdf
332 KB

Avantazhet e produktit

Aftësi të lartë mbuluese

Pigmente ngjyrash standarte

Pa përbërje holluesi ose nefti.

Përshkrimi i produktit

RÖFIX PE 312 OUT DOOR

Bojë për fasada me aftësi të lartë mbushëse mbi bazamente të suvatuara. Me bazë Polymer - Acrylate shumë cilësore, optimale për një jetëgjatësi dhe përdorim shumë të mirë.

Baza materiale

  • Pigmente: dioksid titani, karbonat kalciumi, silikat alumini
  • Lidhës: Polymer-Dispersion
  • Përbërësit: me përbërje fijesh, eleminues i shkumës

Udhëzimet e përpunimit

Mur ndërtese jashtë
Përdoreni në një temperatur midis + 7 °C dhe + 30 °C
Dora e dytë - Të hollohet me maximumi 3% ujë
Dora e parë - Të hollohet me maximumi 10% ujë
aplikojeni me rrul 2 herë
Lyejeni 2 herë me furçë
Sprucojeni me Airless
Mbrojeni nga dielli dhe shiu
Magazinimi 24 muaj i mbrojtur nga moti
Përziej para përdorimit
Lexoni Skedën e të dhënave teknike
Kujdes! Mbroni duart dhe sytë
E pajisur me konservues filmi
Ju interesoheni për një produkt, apo ju nevojitet këshillim?

Ju interesoheni për një produkt, apo ju nevojitet këshillim?

Kontaktoni me ne! Ne do të jemi të lumtur t'ju këshillojmë.

Ne përfaqësojme:

Logjistikë të koordinuar

Cilësi e shkëlqyer

Këshilim personal

Forma kontakti