RÖFIX PI 305 POLITOP

Bojë për muret e brendshme dhe tavanin
 • Aftësi të mirë mbuluese.
 • Çmim i përshtatur me cilësinë
 • Pa mjete humbëse.
Nr. ArtikullitLloji i paketimitl/EHNgjyraKons./Rend.
2000152044 Kovë 15 l/EH E bardhë 0.15 l/m²/A.
- Kovë 15 l/EH (PK I) Me ngjyrë 0.15 l/m²/A.
- Kovë 15 l/EH I ngjyrosur PK II 0.15 l/m²/A.
2000569344 Kovë 5 l/EH E bardhë 0.15 l/m²/A.
- Kovë 5 l/EH (PK I) Me ngjyrë 0.15 l/m²/A.
- Kovë 5 l/EH I ngjyrosur PK II 0.15 l/m²/A.
Mbyll

Dokumenta teknike

TM RÖFIX PI 305 POLITOP Bojë për muret e brendshme dhe tavanin sq

Skedë teknike

pdf
330 KB
SDB RÖFIX PI 305 POLITOP Bojë për muret e brendshme dhe tavanin sq

Fleta e te dhenave te sigurise

314 KB
Mbyll

Avantazhet e produktit

 • Aftësi të mirë mbuluese.
 • Çmim i përshtatur me cilësinë
 • Pa mjete humbëse.
 • Pa aromë
 • Rezistent ndaj larjes
Mbyll

Përshkrimi i produktit

Bojë për brenda, mat, me mbulim të mirë, pa emetime (L.F) për mure dhe tavane me bazë disperisoni.

Perdorim ne ndertesa banimi dhe biznesi.

Zgjidhje ideale për aplikime standarde në gamën e kërkesave të mesme dhe të ulët.

Klasa e gërryerjes 3 dhe raporti i kontrastit (aftësia mbuluese) e klasës 2 sipas EN 13300.

Baza materiale

 • Lidhës: Polymer-Dispersion
 • Përbërësit: me përbërje fijesh, eleminues i shkumës
 • Material mbushës (mineral)
Mbyll

Udhëzimet e përpunimit

 • Mur ndërtese brenda/ Tavan ndërtese brenda
 • Përziej para përdorimit
 • Mbrojeni nga dielli dhe shiu
 • Sprucojeni me Airless
 • Lyejeni 2 herë me furçë
 • aplikojeni me rrul 2 herë
 • Dora e parë - Të hollohet me maximumi 20% ujë
 • Dora e dytë - Të hollohet me maximumi 10% ujë
 • Përdoreni në një temperatur midis + 7 °C dhe + 30 °C
 • Kujdes! Mbroni duart dhe sytë
Mbyll

Ju interesoheni për një produkt, apo ju nevojitet këshillim?

Kontaktoni me ne! Ne do të jemi të lumtur t'ju këshillojmë.

Forma kontakti

Ne përfaqësojme:

Logjistikë të koordinuar
Cilësi e shkëlqyer
Këshilim personal
Faqja po ngarkohet...