RÖFIX PI 313 TREND PLUS AIRLESS

Bojë për brenda me dispersion Airless
 • Aftësi të lartë mbuluese
 • Pa aromë
Nr. ArtikullitLloji i paketimitl/EHNgjyraKons./Rend.
2000151492 Kovë 15 l/EH E bardhë 0.15 l/m²/A.
131966 Kovë 15 l/EH (PK I) Me ngjyrë 0.15 l/m²/A.
131967 Kovë 15 l/EH I ngjyrosur PK II 0.15 l/m²/A.
131968 Kovë 15 l/EH I ngjyrosur PK III 0.15 l/m²/A.
131969 Kovë 15 l/EH I ngjyrosur PK IV 0.15 l/m²/A.
131970 Kovë 15 l/EH I ngjyrosur PK V 0.15 l/m²/A.
Mbyll

Dokumenta teknike

TM RÖFIX PI 313 TREND PLUS AIRLESS Bojë për brenda me dispersion Airless sq

Skedë teknike

pdf
331 KB
SDB RÖFIX PI 313 TREND PLUS AIRLESS Bojë për brenda me dispersion Airless sq

Fleta e te dhenave te sigurise

315 KB
Mbyll

Avantazhet e produktit

 • Aftësi të lartë mbuluese
 • Pa aromë
Mbyll

Përshkrimi i produktit

Bojë për brenda efikase, rezistente ndaj larjes, për përdorim universal në ndërtesa të vjetra dhe të reja. Zgjidhje ideale për veshjen e bodrumeve, ofiçinave,dhoma të përgjithshme anësore.

Perdorim ne ndertesa banimi dhe biznesi.

Baza materiale

 • Përbërësit: me përbërje fijesh, eleminues i shkumës
 • Pigmente: dioksid titani, karbonat kalciumi, silikat alumini
 • Lidhës: Polymer-Dispersion
Mbyll

Udhëzimet e përpunimit

 • Mur ndërtese brenda/ Tavan ndërtese brenda
 • Përdoreni në një temperatur midis + 7 °C dhe + 30 °C
 • Dora e dytë - Të hollohet me maximumi 3% ujë
 • Dora e parë - Të hollohet me maximumi 10% ujë
 • aplikojeni me rrul 2 herë
 • Lyejeni 2 herë me furçë
 • Sprucojeni me Airless
 • Përziej para përdorimit
 • Kujdes! Mbroni duart dhe sytë
Mbyll

Ju interesoheni për një produkt, apo ju nevojitet këshillim?

Kontaktoni me ne! Ne do të jemi të lumtur t'ju këshillojmë.

Forma kontakti

Ne përfaqësojme:

Logjistikë të koordinuar
Cilësi e shkëlqyer
Këshilim personal
Faqja po ngarkohet...