RÖFIX PI 313 TREND PLUS AIRLESS
Bojë për brenda me dispersion Airless

RÖFIX PI 313 TREND PLUS AIRLESS
  • Aftësi të lartë mbuluese
  • Pa aromë
Nr. ArtikullitLloji i paketimitNgjyraKons./Rend.l/Nj.
2000151492 Kovë E bardhë ca. 0.15 l/m²/A. 15 l/Nj.
131966 Kovë me ngjyra ca. 0.15 l/m²/A. 15 l/Nj.
131967 Kovë me ngjyra ca. 0.15 l/m²/A. 15 l/Nj.
131968 Kovë me ngjyra ca. 0.15 l/m²/A. 15 l/Nj.
131969 Kovë me ngjyra ca. 0.15 l/m²/A. 15 l/Nj.
131970 Kovë me ngjyra ca. 0.15 l/m²/A. 15 l/Nj.

Dokumenta teknike

TM RÖFIX PI 313 TREND PLUS AIRLESS Bojë për brenda me dispersion Airless sq

Skedë teknike

pdf
826 KB
SDB RÖFIX PI 313 TREND PLUS AIRLESS Bojë për brenda me dispersion Airless sq

Fleta e te dhenave te sigurise

pdf
315 KB

Avantazhet e produktit

Aftësi të lartë mbuluese

Pa aromë

Përshkrimi i produktit

RÖFIX PI 313 TREND PLUS AIRLESS

Bojë për brenda efikase, rezistente ndaj larjes, për përdorim universal në ndërtesa të vjetra dhe të reja. Zgjidhje ideale për veshjen e bodrumeve, ofiçinave,dhoma të përgjithshme anësore.

Perdorim ne ndertesa banimi dhe biznesi.

Baza materiale

  • Përbërësit: me përbërje fijesh, eleminues i shkumës
  • Pigmente: dioksid titani, karbonat kalciumi, silikat alumini
  • Lidhës: Polymer-Dispersion

Udhëzimet e përpunimit

Mur ndërtese brenda/ Tavan ndërtese brenda
Përdoreni në një temperatur midis + 7 °C dhe + 30 °C
Dora e dytë - Të hollohet me maximumi 3% ujë
Dora e parë - Të hollohet me maximumi 10% ujë
aplikojeni me rrul 2 herë
Lyejeni 2 herë me furçë
Sprucojeni me Airless
Mbrojeni nga dielli dhe shiu
Magazinimi 24 muaj i mbrojtur nga moti
Përziej para përdorimit
Lexoni Skedën e të dhënave teknike
Kujdes! Mbroni duart dhe sytë
Pa mjete humbëse.
Ju interesoheni për një produkt, apo ju nevojitet këshillim?

Ju interesoheni për një produkt, apo ju nevojitet këshillim?

Kontaktoni me ne! Ne do të jemi të lumtur t'ju këshillojmë.

Ne përfaqësojme:

Logjistikë të koordinuar

Cilësi e shkëlqyer

Këshilim personal

Forma kontakti