RÖFIX PI 972 LATEX SEIDENGLANZ

Bojë latex për brenda, me shkëlqim, që lahet
 • Rezistent ndaj konsumit
 • Aftësi të lartë mbuluese
 • Aftesi perpunuese e mire, mund te punohet me shajak
Nr. ArtikullitLloji i paketimitl/EHNgjyraKons./Rend.
2000148370 Kovë 15 l/EH E bardhë 0.15 l/m²/A.
142201 Kovë 15 l/EH (PK I) Me ngjyrë 0.15 l/m²/A.
142202 Kovë 15 l/EH I ngjyrosur PK II 0.15 l/m²/A.
142203 Kovë 15 l/EH I ngjyrosur PK III 0.15 l/m²/A.
Mbyll

Dokumenta teknike

TM RÖFIX PI 972 LATEX SEIDENGLANZ Bojë latex për brenda, me shkëlqim, që lahet sq

Skedë teknike

pdf
328 KB
SDB RÖFIX PI 972 LATEX SEIDENGLANZ Bojë latex për brenda, me shkëlqim, që lahet sq

Fleta e te dhenave te sigurise

315 KB
Mbyll

Avantazhet e produktit

 • Rezistent ndaj konsumit
 • Aftësi të lartë mbuluese
 • Aftesi perpunuese e mire, mund te punohet me shajak
Mbyll

Përshkrimi i produktit

Bojë për brenda i hollueshëm me ujë me bazë dispersioni.

Boje e brendshme lateks, e shkeputshme, me qendrueshmeri ndaj cimes , vecanerisht per shkalle ne shkolla, dyqane shitjesh, restorante, dhe ndertesa publike .

Për shkak të strukturës së lëmuar e të mbyllur të sipërfaqes, krijohet një sipërfaqe e pastrueshme, vazhdimisht e lagur, duke zvogëluar ndotjen.

Baza materiale

 • Lidhës: Polymer-Dispersion
 • Dispersion akriliku
 • Pigmente: dioksid titani, karbonat kalciumi, silikat alumini
Mbyll

Udhëzimet e përpunimit

 • Mur ndërtese brenda/ Tavan ndërtese brenda
 • Përdoreni në një temperatur midis + 7 °C dhe + 30 °C
 • Dora e dytë - Të hollohet me maximumi 3% ujë
 • Dora e parë - Të hollohet me maximumi 10% ujë
 • aplikojeni me rrul 2 herë
 • Lyejeni 2 herë me furçë
 • Sprucojeni me Airless
 • Përziej para përdorimit
 • Kujdes! Mbroni duart dhe sytë
Mbyll

Ju interesoheni për një produkt, apo ju nevojitet këshillim?

Kontaktoni me ne! Ne do të jemi të lumtur t'ju këshillojmë.

Forma kontakti

Ne përfaqësojme:

Logjistikë të koordinuar
Cilësi e shkëlqyer
Këshilim personal
Faqja po ngarkohet...