RÖFIX PP 301 HYDRO LF

Forcues universal dhe Astar boje
 • Sipërfaqet me bazë organike dhe minerale përmirësojnë krijimin e sipërfaqeve organikeme aftësi të lartë mbajtëse.
 • Pa ngjyrë, transparent
 • Nivelon aftësinë thithëse të bazamentit
Nr. ArtikullitLloji i paketimitl/EHNgjyraKons./Rend.
2000148697 Bidon 10 l/EH transparente 0.2 l/m²
Mbyll

Dokumenta teknike

TM RÖFIX PP 301 HYDRO LF Forcues universal dhe Astar boje sq

Skedë teknike

pdf
273 KB
SDB RÖFIX PP 301 HYDRO LF Forcues universal dhe Astar boje sq

Fleta e te dhenave te sigurise

279 KB
Mbyll

Avantazhet e produktit

 • Sipërfaqet me bazë organike dhe minerale përmirësojnë krijimin e sipërfaqeve organikeme aftësi të lartë mbajtëse.
 • Pa ngjyrë, transparent
 • Nivelon aftësinë thithëse të bazamentit
 • Përmirëson ngjitjen
 • Pa përbërje holluesi ose nefti.
Mbyll

Përshkrimi i produktit

Astar special universal, i pa pigmentuar, transparent për bazamente jo të qëndrueshme. Për rritjen e qëndrueshmërisë së bazamentit dhe unifikimin e sipërfaqeve të reja me ato të vjetra.

Si astar universal i përshkueshëm ndaj avujve, për bojrat si vijojnë, me dispersion, me rrëshirë silikoni dhe bojë me dispersion silikoni. Për brenda dhe jashtë mbi bazamente minerale dhe organike, si suva të vjetër me rrëshirë silikoni ose rezinë silikoni dhe sistemet e vjetra të termoizolimit.

Baza materiale

 • Lidhës: Polymer-Dispersion
 • Përbërës: Produkte konservimi
Mbyll

Udhëzimet e përpunimit

 • Mur ndërtese jashtë/brenda / Tavan ndërtese brenda
 • Kujdes! Mbroni duart dhe sytë
 • Tundeni mire perpara perdorimit
 • Magazinimi 12 muaj i mbrojtur nga moti
 • Mbrojeni nga dielli dhe shiu
 • Sprucojeni me Airless
 • Lyejeni 1-2 herë me furçë
 • aplikojeni me rrul 1-2 herë
 • Max. 1:4 të hollohet me ujë
 • Përdoreni në një temperatur midis +5 °C dhe + 30 °C
 • pa biozid
Mbyll

Ju interesoheni për një produkt, apo ju nevojitet këshillim?

Kontaktoni me ne! Ne do të jemi të lumtur t'ju këshillojmë.

Forma kontakti

Ne përfaqësojme:

Logjistikë të koordinuar
Cilësi e shkëlqyer
Këshilim personal
Faqja po ngarkohet...