RÖFIX Putzgrund PREMIUM
Astar grafiato

RÖFIX Putzgrund PREMIUM
  • Aftësi të larta ngjitëse
  • Thithja e ujit nga bazamenti, paksohet në mënyrë të dukshme
  • Redukton formimin e mykut, algave dhe kërpudhave
Nr. ArtikullitLloji i paketimitkg/Nj.
2000148291 Kovë 18 kg/Nj.

Dokumenta teknike

TM RÖFIX Putzgrund PREMIUM Astar grafiato sq

Skedë teknike

pdf
756 KB
SDB RÖFIX Putzgrund PREMIUM Astar grafiato sq

Fleta e te dhenave te sigurise

pdf
342 KB

Avantazhet e produktit

Aftësi të larta ngjitëse

Thithja e ujit nga bazamenti, paksohet në mënyrë të dukshme

Redukton formimin e mykut, algave dhe kërpudhave

Pa trajtim paraprak te siperfaqeve qe ngjiten

Përshkrimi i produktit

RÖFIX Putzgrund PREMIUM

Lyerje paraprake e pigmetuar e gatshme per konsumim me materjale mbushese minerale.

Lyerje e dorës së parë, universale për njëtrajtëzimin dhe hidrofobizimin e bazamentit.

Diferencohet nga produktet e tjera për penetrimin e saj të lartë, në thellësi dhe përgatitjen kimike aktive të shtresave të përforcimit mineral.

Baza materiale

  • Lwndw lidhwse speciale
  • Material mbushës (mineral)
  • Rere kurci
  • Pigmente boje

Udhëzimet e përpunimit

Mur ndërtese jashtë
Përdoreni në një temperatur midis +5 °C dhe + 30 °C
Nuk hollohet me ujë
aplikojeni me rrul 1 herë
Lyejeni 1 herë me furçë
Mbrojeni nga dielli dhe shiu
Magazinimi 24 muaj i mbrojtur nga moti
Përziej para përdorimit
Lexoni Skedën e të dhënave teknike
Kujdes! Mbroni duart dhe sytë
Ju interesoheni për një produkt, apo ju nevojitet këshillim?

Ju interesoheni për një produkt, apo ju nevojitet këshillim?

Kontaktoni me ne! Ne do të jemi të lumtur t'ju këshillojmë.

Ne përfaqësojme:

Logjistikë të koordinuar

Cilësi e shkëlqyer

Këshilim personal

Forma kontakti