RÖFIX RasoBasic i bardhë
Ngjitës dhe rrafshues

RÖFIX RasoBasic i bardhë
  • Ngjitje e mirë
  • Përdorim universal
Nr. ArtikullitLloji i paketimitKons./Rend.kg/Nj.Kokrrizimi
2000569411 Thasë letre ca. 1.4 kg/m²/mm 25 kg/Nj. 0-0,8 mm

Dokumenta teknike

TM RÖFIX RasoBasic Ngjitës dhe rrafshues i bardhë sq

Skedë teknike

pdf
578 KB
DOP RÖFIX RasoBasic Ngjitës dhe rrafshues i bardhë sq

Deklaratë Performance (DOP)

pdf
189 KB
SDB RÖFIX RasoBasic i bardhë Ngjitës dhe rrafshues sq

Fleta e te dhenave te sigurise

pdf
381 KB

Avantazhet e produktit

Ngjitje e mirë

Përdorim universal

Përshkrimi i produktit

RÖFIX RasoBasic i bardhë

Llaç ngjitës dhe rrafshues mineral, për pllaka termoizoluese polisteroli ( EPS-F) për izolim termik. Trashësia e shtresës 3mm. Sipas ETAG 004.

Ngjitës për pllaka termoizolimi dhe ndërtimi si psh. shkumë e fortë polisteroli i zgjerueshëm EPS-F, EPS-P, XPS, pllaka tallashi, shkumë PU.

Si urë lidhëse për sipërfaqe të lëmuara betoni. Si rrafshues/lëmues për sipërfaqet tradicionale me suva çimentoje ose betoni.

Baza materiale

  • Çimento e bardhë (pa kromat)
  • Rerë gëlqerore me cilësi të lartë
  • Aditivë shtesë për përmirësimin e aftësisë ngjitëse
  • Aditivë shtesë për përmirësimin e aftësisë së përpunimit

Udhëzimet e përpunimit

Kujdes! Mbroni duart dhe sytë
Mur ndërtese jashtë/brenda
Përdoreni në një temperatur midis +5 °C dhe + 30 °C
mistri e dhëmbëzuar R12 (dhëmbë gjysëm rrethor) për trashësi suvaje 3mm
Mbrojeni nga dielli dhe shiu
Përziej para përdorimit
Ju interesoheni për një produkt, apo ju nevojitet këshillim?

Ju interesoheni për një produkt, apo ju nevojitet këshillim?

Kontaktoni me ne! Ne do të jemi të lumtur t'ju këshillojmë.

Ne përfaqësojme:

Logjistikë të koordinuar

Cilësi e shkëlqyer

Këshilim personal

Forma kontakti