RÖFIX Shirit gome izolues

ngjitës izolues.
  • Izolim jetëgjatë dhe me qëndrueshmëri ngaj kushteve atmosferike i fugave
  • I lyeshëm
  • Imprenjimi i mases
Nr. ArtikullitLloji i paketimitlfm./EHPërmasat
2000148216 Pako/karton 52.5 lfm./EH 7.500 x 15 mm
Mbyll

Avantazhet e produktit

  • Izolim jetëgjatë dhe me qëndrueshmëri ngaj kushteve atmosferike i fugave
  • I lyeshëm
  • Imprenjimi i mases
  • Përshkueshmëri e lartë
Mbyll

Përshkrimi i produktit

Izolim nga shiu i fugave lidhëse (p.sh dritare, parvaze dritaresh, trarë druri etj).

Per izolimin e puthitjeve te detajeve lidhes te dritareve ne trupin e konstruksionit qendror pa sherbim shtese, ne sistemet e lidhjes me izolim termik SLIT per ndertesa te reja dhe te vjetra. Tipi: 15/4(HA) = 3-7 mm.

Baza materiale

  • Shirit izolues lidhjeje i parakomprimuar, i vetengjitshem prej shkume te bute me imprenim dispersion akrilat.
Mbyll

Udhëzimet e përpunimit

  • Mur ndërtese jashtë/brenda
Mbyll

Ju interesoheni për një produkt, apo ju nevojitet këshillim?

Kontaktoni me ne! Ne do të jemi të lumtur t'ju këshillojmë.

Forma kontakti

Ne përfaqësojme:

Logjistikë të koordinuar
Cilësi e shkëlqyer
Këshilim personal
Faqja po ngarkohet...