RÖFIX W50

Llaç ngjitës dhe rrafshues
 • Ngjitje e mirë
 • Përpunim i shpejtë ekonomik
Nr. ArtikullitLloji i paketimitkg/EHKons./Rend.Kokrrizimi/Ngjyra
2000148246 Thasë letre 30 kg/EH 1.4 kg/m²/mm 0,8 mm
Mbyll

Dokumenta teknike

TM RÖFIX W50 Llaç ngjitës dhe rrafshues sq

Skedë teknike

pdf
838 KB
DOP RÖFIX W50 Llaç ngjitës dhe rrafshues sq

Deklaratë Performance (DOP)

pdf
200 KB
SDB RÖFIX W50 Llaç ngjitës dhe rrafshues sq

Fleta e te dhenave te sigurise

332 KB
Mbyll

Avantazhet e produktit

 • Ngjitje e mirë
 • Përpunim i shpejtë ekonomik
Mbyll

Përshkrimi i produktit

Ngjitës dhe rrafshues mineral, gri, për pllaka termoizoluese fasadash polisterol (EPS-F).

Për shtresa përforcuese me trashësi 3mm. (Trashesia specifike NPD)

Baza materiale

 • Çimento
 • Rerë gëlqerore me cilësi të lartë
Mbyll

Udhëzimet e përpunimit

 • Mur ndërtese jashtë/brenda
 • Përdoreni në një temperatur midis +5 °C dhe + 30 °C
 • mistri e dhëmbëzuar R12 (dhëmbë gjysëm rrethor) për trashësi suvaje 3mm
 • Përpunojeni me makineri për suva
 • Mbrojeni nga dielli dhe shiu
 • Përziej para përdorimit
 • Kujdes! Mbroni duart dhe sytë
Mbyll

Shembuj aplikimi

Hotel ''Katalea'', Fier

Vilë, Ali Demi

Ju interesoheni për një produkt, apo ju nevojitet këshillim?

Kontaktoni me ne! Ne do të jemi të lumtur t'ju këshillojmë.

Forma kontakti

Ne përfaqësojme:

Logjistikë të koordinuar
Cilësi e shkëlqyer
Këshilim personal
Faqja po ngarkohet...