Banesë shërbimi dhe banimi, Petrelë

ObjektiNdërtim i ri
Madhësia400 m²
EkzekutimApril 2020
Vendndodhja Albanien - Tirana

Materialet e përdorura

Kompanitë pjesëmarrëse

Përpunuesi
Gentian Grori
Ndërtuesi
Geopoint
Konsulent i shitjeve
Artur Jazi

Referenca në PDF

OR Banesë shërbimi dhe banimi, Petrelë sq

Objektet referencë

pdf
203 KB

Referenca të mëtejshme

Hotel ''Katalea'', Fier

Vilë, Korçë

Shtëpi banimi, Korçë

Faqja po ngarkohet...