RÖFIX XPS-R 035

Pllakë izoluese perimetrike
  • Izolim termik
Nr. ArtikullitLloji i paketimitm²/EHTrashësiaPërmasat e pllakës
2000148775 Pako/karton 9 m²/EH 30 125 x 60 cm
2000148777 Pako/karton 6 m²/EH 50 125 x 60 cm
2000148779 Pako/karton 3.75 m²/EH 80 125 x 60 cm
Mbyll

Dokumenta teknike

TM RÖFIX XPS-R 035 Pllakë izoluese perimetrike sq

Skedë teknike

pdf
190 KB
Mbyll

Avantazhet e produktit

  • Izolim termik
Mbyll

Përshkrimi i produktit

Polesterol i ekstruzionuar-shkumë e ngurtësuar me sipërfaqe me ndarje për rrethimin izolues.

Mbyll

Udhëzimet e përpunimit

  • Mur ndërtese jashtë
  • Mbrojeni nga dielli dhe shiu
  • Kujdes! Mbroni duart dhe sytë
Mbyll

Ju interesoheni për një produkt, apo ju nevojitet këshillim?

Kontaktoni me ne! Ne do të jemi të lumtur t'ju këshillojmë.

Forma kontakti

Ne përfaqësojme:

Logjistikë të koordinuar
Cilësi e shkëlqyer
Këshilim personal
Faqja po ngarkohet...