RÖFIX 610

Suva mbushëse me bazë çimento- gëlqere
 • pengon depwrtimin e ujit
Numri i produktit ose-EmërtimiLloji i paketimitkg/Nj.KokrrizimiKons./Rend.
121841Thasë letre300 - 1,4 mm1,5 kg/m²/mm
Numri i produktit ose-Emërtimi
121841
Mbyll

Dokumenta teknike

TM RÖFIX 610 Suva mbushëse me bazë çimento- gëlqere sq

Skeda teknike

pdf
299 KB
DOP RÖFIX 610 Suva mbushëse me bazë çimento- gëlqere sq

Deklaratë Performance (DOP)

pdf
186 KB
SDB RÖFIX 610 Suva mbushëse me bazë çimento- gëlqere sq

Skeda e sigurisë

pdf
335 KB
Mbyll

Avantazhet e produktit

 • pengon depwrtimin e ujit
Mbyll

Përshkrimi i produktit

Suva mbushëse për fasada dhe mure të brendshme, në dhoma me lagështi.

Baza materiale

 • Çimento
 • Gëlqere e pashuar
 • Rerë gëlqerore me cilësi të lartë
 • Aditivë shtesë për përmirësimin e aftësisë së përpunimit
 • E lirë nga dispersionet e lëndëve
Mbyll

Udhëzimet e përpunimit

 • Mur ndërtese jashtë/brenda
 • Përdoreni në një temperatur midis +5 °C dhe + 30 °C
 • Përpunojeni me mistri
 • Përpunojeni me makineri për suva
 • Mbrojeni nga dielli dhe shiu
 • Kujdes! Mbroni duart dhe sytë
Mbyll

Ju interesoheni për një produkt, apo ju nevojitet këshillim?

Kontaktoni me ne! Ne do të jemi të lumtur t'ju këshillojmë.

Formular për kontaktet

Ne përfaqësojme:

Logjistikë të koordinuara
Cilësi e shkëlqyer
Këshilim personal
Faqja po ngarkohet ...