RÖFIX 672

Llaç sprucues, urë lidhëse
 • Suva mbushëse e ashpër
 • Ngjitje e mirë
Numri i produktit ose-EmërtimiLloji i paketimitkg/Nj.KokrrizimiKons./Rend.
137330Thasë letre300 - 1,4 mm4 kg/m²
2000569447Thasë letre400 - 1,4 mm4 kg/m²
2000569453Sillos me presion ose me rënie të lirë10000 - 1,4 mm4 kg/m²
Numri i produktit ose-Emërtimi
137330
2000569447
2000569453
Mbyll

Dokumenta teknike

TM RÖFIX 672 Llaç sprucues, urë lidhëse sq

Skeda teknike

pdf
415 KB
DOP RÖFIX 672 Llaç sprucues, urë lidhëse sq

Deklaratë Performance (DOP)

pdf
186 KB
SDB RÖFIX 672 Llaç sprucues, urë lidhëse sq

Skeda e sigurisë

pdf
328 KB
Mbyll

Avantazhet e produktit

 • Suva mbushëse e ashpër
 • Ngjitje e mirë
Mbyll

Përshkrimi i produktit

Llaç paratrajtues dhe ngjitës për bazamente shumë thithëse dhe kritike, si p.sh. tulla, muraturë e përzier, dërrasa druri, pllaka izoluese me lesh-druri etj.

Llaç paraspërkatës për suva me izolim termik mbi bazamente me aftësi të lartë thithëse

Baza materiale

 • Çimento
 • Rerë gëlqerore me cilësi të lartë
Mbyll

Udhëzimet e përpunimit

 • Mur ndërtese jashtë/brenda
 • Përdoreni në një temperatur midis +5 °C dhe + 30 °C
 • Përpunojeni me mistri
 • Përpunojeni me makineri për suva
 • Mbrojeni nga dielli dhe shiu
Mbyll

Ju interesoheni për një produkt, apo ju nevojitet këshillim?

Kontaktoni me ne! Ne do të jemi të lumtur t'ju këshillojmë.

Formular për kontaktet

Ne përfaqësojme:

Logjistikë të koordinuara
Cilësi e shkëlqyer
Këshilim personal
Faqja po ngarkohet ...