RÖFIX AG 652 PLUS

Ngjitës pllakash C2 TE
 • I patretshëm në ujë
 • Qëndrueshmëri të lartë
 • Kohë të gjatë punimi
Numri i produktit ose-EmërtimiLloji i paketimitkg/Nj.Ngjyra
2000151510Thasë letre25gri
Numri i produktit ose-Emërtimi
2000151510
Mbyll

Dokumenta teknike

TM RÖFIX AG 652 PLUS Ngjitës pllakash C2 TE sq

Skeda teknike

pdf
294 KB
DOP RÖFIX AG 652 PLUS Ngjitës pllakash C2 TE sq

Deklaratë Performance (DOP)

pdf
194 KB
SDB RÖFIX AG 652 PLUS Ngjitës pllakash C2 TE sq

Skeda e sigurisë

pdf
338 KB
Mbyll

Avantazhet e produktit

 • I patretshëm në ujë
 • Qëndrueshmëri të lartë
 • Kohë të gjatë punimi
 • E përshtatshme për dyshemetë me sistem ngrohje
 • Teknologjisë RÖFIX-Low-Dust (zhvillim i ulët i pluhurit)
Mbyll

Përshkrimi i produktit

Ngjitës shtresë-hollë,fleksibël, shumë i qëndrueshëm sipas EN 12004 për ngjitjen e pllakave prej gres-qeramike- dhe porcelan, mozaikët prej xhami dhe porcelani, ashtu edhe gurë natyralë dhe artificialë në murë dhe zonën e dyshemesë. Veçanërisht e përshtatshme për vendosjen e veshjeve qeramike në format të madh për ambjentet e brendshme.

Baza materiale

 • Çimento
 • Rërë kuarci (e klasifikuar)
 • Aditivë shtesë për përmirësimin e aftësisë së përpunimit
Mbyll

Udhëzimet e përpunimit

 • Mur ndërtese brenda/Dysheme ndrtese brenda
 • Përdoreni në një temperatur midis +5 °C dhe + 30 °C
 • Kriheni me mistri të dhëmbëzuar (dhëmbë katrorë)
 • Mbrojeni nga dielli dhe shiu
 • Magazinimi 12 muaj i mbrojtur nga moti
 • Përziej para përdorimit
 • Lexoni Skedën e të dhënave teknike
 • Kujdes! Mbroni duart dhe sytë
Mbyll

Ju interesoheni për një produkt, apo ju nevojitet këshillim?

Kontaktoni me ne! Ne do të jemi të lumtur t'ju këshillojmë.

Formular për kontaktet

Ne përfaqësojme:

Logjistikë të koordinuara
Cilësi e shkëlqyer
Këshilim personal
Faqja po ngarkohet ...