RÖFIX AP 300

Astar forcues
 • Nuk përmban mjete humbëse
 • Thahet shpejt
 • i përshtatshëm edhe per dyshemetë me ngrohje qëndrore
Numri i produktit ose-EmërtimiLloji i paketimitlt./Nj.Konsumi
2000569369Shishe10,2 ltr./m²
2000151777Bidon100,2 ltr./m²
2000151776Bidon50,2 ltr./m²
Numri i produktit ose-Emërtimi
2000569369
2000151777
2000151776
Mbyll

Dokumenta teknike

TM RÖFIX AP 300 Astar forcues sq

Skeda teknike

pdf
326 KB
SDB RÖFIX AP 300 Astar forcues sq

Skeda e sigurisë

pdf
342 KB
Mbyll

Avantazhet e produktit

 • Nuk përmban mjete humbëse
 • Thahet shpejt
 • i përshtatshëm edhe per dyshemetë me ngrohje qëndrore
Mbyll

Përshkrimi i produktit

Astar me aplikim universal, pa agjentë tretës për paratrajtimin e bazamenteve minerale me forcë- dhe përthithje ose përbërje rëre të ndryshme përpara vendosjes së një sistemi izolimi, nivelimit të dyshemesë(çimento mbi çimento, e fresket mbi të freskët) apo shtrimit të pllakave. I aplikueshëm në ambjentet e brendshme dhe të jashtme (mure dhe dysheme).

Baza materiale

 • Mjete lidhëse me dispersion
Mbyll

Udhëzimet e përpunimit

 • Mur ndërtese jashtë/brenda / Dysheme ndërtese brenda
 • Përdoreni në një temperatur midis +5 °C dhe + 30 °C
 • Nuk hollohet me ujë
 • aplikojeni me rrul 1 herë
 • Mbrojeni nga dielli dhe shiu
 • Magazinimi 12 muaj i mbrojtur nga moti
 • Tundeni mire perpara perdorimit
 • Lexoni Skedën e të dhënave teknike
 • Kujdes! Mbroni duart dhe sytë
Mbyll

Ju interesoheni për një produkt, apo ju nevojitet këshillim?

Kontaktoni me ne! Ne do të jemi të lumtur t'ju këshillojmë.

Formular për kontaktet

Ne përfaqësojme:

Logjistikë të koordinuara
Cilësi e shkëlqyer
Këshilim personal
Faqja po ngarkohet ...