RÖFIX EPS-P 035

EPS- Pllaka izolimi për zonën e xokolaturës
 • Veti izoluese optimale
 • Saktësi në matje, falë pjesëve speciale prej shkume
 • Qëndrueshmëri e lartë e formës edhe në raste temperaturash të larta dhe ngarkese.
Numri i produktit ose-EmërtimiLloji i paketimitPërmasat e pllakësm²/Nj.mm
131598Pako/karton100 x 50 cm--
2000148763Pako/karton1.000 x 500 mm12.520
2000148764Pako/karton1.000 x 500 mm830
2000148765Pako/karton1.000 x 500 mm640
2000148766Pako/karton1.000 x 500 mm550
2000148767Pako/karton1.000 x 500 mm460
2000148768Pako/karton1.000 x 500 mm370
2000148769Pako/karton1.000 x 500 mm380
2000150844Pako/karton1.000 x 500 mm2.590
2000148134Pako/karton1.000 x 500 mm2.5100
2000148770Pako/karton1.000 x 500 mm2110
2000148771Pako/karton1.000 x 500 mm2120
2000151293Pako/karton1.000 x 500 mm1.5130
2000148772Pako/karton1.000 x 500 mm1.5140
2000150870Pako/karton1.000 x 500 mm1.5150
2000148773Pako/karton1.000 x 500 mm1.5160
2000150873Pako/karton1.000 x 500 mm1180
2000150897Pako/karton1.000 x 500 mm1200
2000151788Pako/karton1.000 x 500 mm1210
2000151351Pako/karton1.000 x 500 mm1220
2000151953Pako/karton1.000 x 500 mm1230
2000151302Pako/karton1.000 x 500 mm1240
2000151317Pako/karton1.000 x 500 mm1250
2000151444Pako/karton1.000 x 500 mm1260
129293Pako/karton1.000 x 500 mm1270
2000151456Pako/karton1.000 x 500 mm0.5280
2000151311Pako/karton1.000 x 500 mm0.5300
Numri i produktit ose-Emërtimi
131598
2000148763
2000148764
2000148765
2000148766
2000148767
2000148768
2000148769
2000150844
2000148134
2000148770
2000148771
2000151293
2000148772
2000150870
2000148773
2000150873
2000150897
2000151788
2000151351
2000151953
2000151302
2000151317
2000151444
129293
2000151456
2000151311
Mbyll

Dokumenta teknike

TM RÖFIX EPS-P 035 EPS- Pllaka izolimi për zonën e xokolaturës sq

Skeda teknike

pdf
196 KB
DOP RÖFIX EPS-P 035 EPS- Pllaka izolimi për zonën e xokolaturës sq

Deklaratë Performance (DOP)

pdf
173 KB
SDB RÖFIX EPS-P 035 EPS- Pllaka izolimi për zonën e xokolaturës sq

Skeda e sigurisë

pdf
267 KB
Mbyll

Avantazhet e produktit

 • Veti izoluese optimale
 • Saktësi në matje, falë pjesëve speciale prej shkume
 • Qëndrueshmëri e lartë e formës edhe në raste temperaturash të larta dhe ngarkese.
 • Pa HFCKW- dhe HFKW
Mbyll

Përshkrimi i produktit

Pllakë shkume të ngurtësuar prej polisteroli EPS-P30 (WLG 035) shumë e zgjeruar për formimin e izolimin rrethues dhe të xokolaturës.

Me sipërfaqe te valëzuar

Baza materiale

 • Material izolues styropor prej materiali shkume të fortë të hidrofobuar, i prodhuar nga trajtimi me nxehtësi i thërimeve të polisterolit.
Mbyll

Udhëzimet e përpunimit

 • Mbrojeni nga dielli dhe shiu
 • Kujdes! Mbroni duart dhe sytë
 • Mur ndërtese jashtë
Mbyll

Ju interesoheni për një produkt, apo ju nevojitet këshillim?

Kontaktoni me ne! Ne do të jemi të lumtur t'ju këshillojmë.

Formular për kontaktet

Ne përfaqësojme:

Logjistikë të koordinuara
Cilësi e shkëlqyer
Këshilim personal
Faqja po ngarkohet ...