RÖFIX FN 615

Masё shpatulluese pёr dysheme
 • Vetënivelues
 • Tendosje të reduktuara nëpërmjet teknologjisë RÖFIX RELAX.
 • E përshtatshme për dyshemetë me sistem ngrohje
Numri i produktit ose-EmërtimiLloji i paketimitkg/Nj.KokrrizimiKonsumi
2000151785Thasë letre250 - 0,5 mm1,5 kg/m²/mm
Numri i produktit ose-Emërtimi
2000151785
Mbyll

Dokumenta teknike

TM RÖFIX FN 615 Masё shpatulluese pёr dysheme sq

Skeda teknike

pdf
306 KB
DOP RÖFIX FN 615 Masё shpatulluese pёr dysheme sq

Deklaratë Performance (DOP)

pdf
182 KB
SDB RÖFIX FN 615 Masё shpatulluese pёr dysheme sq

Skeda e sigurisë

pdf
338 KB
Mbyll

Avantazhet e produktit

 • Vetënivelues
 • Tendosje të reduktuara nëpërmjet teknologjisë RÖFIX RELAX.
 • E përshtatshme për dyshemetë me sistem ngrohje
 • Ngjit shpejt
 • Rezistent ndaj ngricave
 • I përshtatshëm për veshjet me rrëshirë epoksi
 • I përforcuar me fibra
Mbyll

Përshkrimi i produktit

Masë shpatulluese autoniveluese për dysheme, hapet në mënyrë të njëtrajtshme dhe ngjit shpejt, sipas normës CT-C25/F6, EN 13813, për ambjente të brëndshme dhe të jashtme. Për shpatullimin, llustrimin dhe nivelimin e dyshemeve me bazë çimento dhe kalcium-sulfati.

Vetënivelues i dyshemesë, jo si shtresë përfundimtare. Duhet të shtrohet me një shtresë tjetërsiper, si pllaka, laminat ose parket.

Në përgjithësi,për sistemin e ngrohjes me ujë të nxehtë nën dysheme është e nevojshme një mbulimi tubi prej 10 mm, që duhet të respektohet. Për zgjidhje të veçanta, ju lutem kontaktoni me konsulentin tuaj RÖFIX.

Jo lundrues apo mbi shtresa ndarëse, por përpunimi vetëm në kombinim!

Baza materiale

 • Çimento
 • Rërë kuarci (e klasifikuar)
 • Aditivë shtesë për përmirësimin e aftësisë së përpunimit
Mbyll

Udhëzimet e përpunimit

 • Dysheme ndërtese brenda/horizontalisht jashtë
 • Përdoreni në një temperatur midis +5 °C dhe + 30 °C
 • Kriheni me mistri të dhëmbëzuar (dhëmbë gjysëm rrethorë)
 • Vetënivelues
 • Mbrojeni nga dielli dhe shiu
 • Magazinimi 9 muaj i mbrojtur nga moti
 • Përziej para përdorimit
 • Kujdes! Mbroni duart dhe sytë
Mbyll

Ju interesoheni për një produkt, apo ju nevojitet këshillim?

Kontaktoni me ne! Ne do të jemi të lumtur t'ju këshillojmë.

Formular për kontaktet

Ne përfaqësojme:

Logjistikë të koordinuara
Cilësi e shkëlqyer
Këshilim personal
Faqja po ngarkohet ...