RÖFIX H1 eco 8Z

Tiplla/Kunja plastike
  • Presion shtypjeje i vazhdueshem
  • Përpunim i shpejtë ekonomik
Numri i produktit ose-EmërtimiLloji i paketimitCopë/KutiNgjyraGjatësia
2000153269Pako/karton100E bardhë95 mm
2000153270Pako/karton100E bardhë115 mm
2000153271Pako/karton100E bardhë135 mm
2000153272Pako/karton100E bardhë155 mm
Numri i produktit ose-Emërtimi
2000153269
2000153270
2000153271
2000153272
Mbyll

Dokumenta teknike

TM RÖFIX H1 eco 8Z Tiplla/Kunja plastike sq

Skeda teknike

pdf
157 KB
Mbyll

Avantazhet e produktit

  • Presion shtypjeje i vazhdueshem
  • Përpunim i shpejtë ekonomik
Mbyll

Përshkrimi i produktit

Tiplla goditëse me gozhdë plastike, e përforcuar me fibra për beton, për tulla të plota dhe me vrimë *për mekanizëm. Për fiksimin e pllakave izoluese.(*Kujdes: respektoni normat kombëtare)

Baza materiale

  • Pjatë tiplle e bërë prej poliamide.
Mbyll

Udhëzimet e përpunimit

  • Mur ndërtese jashtë/brenda
Mbyll

Ju interesoheni për një produkt, apo ju nevojitet këshillim?

Kontaktoni me ne! Ne do të jemi të lumtur t'ju këshillojmë.

Formular për kontaktet

Ne përfaqësojme:

Logjistikë të koordinuara
Cilësi e shkëlqyer
Këshilim personal
Faqja po ngarkohet ...