RÖFIX KHP BASIS

Fino Akrilike me strukturë
 • Tendosje të reduktuara nëpërmjet teknologjisë RÖFIX RELAX.
 • Aplikim i mirë
Numri i produktit ose-EmërtimiLloji i paketimitkg/Nj.Kokrrizimi/NgjyraKonsumi
2000569308Kovë250 - 1,5 mm V E bardhë2,4 kg/m²
2000569309Kovë250 - 2 mm V E bardhë3 kg/m²
2000569339Kovë250 - 2 mm R E bardhë2,7 kg/m²
KHP - PK IKovë25(PK I) Me ngjyrë-
KHP - PK IIKovë25I ngjyrosur PK II-
KHP - PK IIIKovë25I ngjyrosur PK III-
Numri i produktit ose-Emërtimi
2000569308
2000569309
2000569339
KHP - PK I
KHP - PK II
KHP - PK III
Mbyll

Dokumenta teknike

TM RÖFIX KHP BASIS Fino Akrilike me strukturë sq

Skeda teknike

pdf
341 KB
DOP RÖFIX KHP BASIS Fino Akrilike me strukturë sq

Deklaratë Performance (DOP)

pdf
188 KB
SDB RÖFIX KHP BASIS Fino Akrilike me strukturë sq

Skeda e sigurisë

pdf
319 KB
Mbyll

Avantazhet e produktit

 • Tendosje të reduktuara nëpërmjet teknologjisë RÖFIX RELAX.
 • Aplikim i mirë
Mbyll

Përshkrimi i produktit

Fino e hollë, e gatshme për përdorim, e përzier në fabrikë.

Suva me strukturë, elastike dhe me qëndrueshmëri të lartë, për fasada dhe suva të poshtme.

Baza materiale

 • Mjete lidhëse me dispersion
 • Rërë mermeri e bardhë e selektuar
 • Pigmente boje
Mbyll

Udhëzimet e përpunimit

 • Mur ndërtese jashtë
 • Përdoreni në një temperatur midis +5 °C dhe + 30 °C
 • Hollojeni me max. 2 % ujë
 • Tërhiqeni me mistri të lemuar
 • Fshijeni me disk zmerilues
 • Mbrojeni nga dielli dhe shiu
 • Përziej para përdorimit
 • Kujdes! Mbroni duart dhe sytë
Mbyll

Ju interesoheni për një produkt, apo ju nevojitet këshillim?

Kontaktoni me ne! Ne do të jemi të lumtur t'ju këshillojmë.

Formular për kontaktet

Ne përfaqësojme:

Logjistikë të koordinuara
Cilësi e shkëlqyer
Këshilim personal
Faqja po ngarkohet ...