RÖFIX PE 312 OUT DOOR

Bojë akrilike për fasada.
 • Aftësi të lartë mbuluese
 • Pigmente ngjyrash standarte
 • Pa përbërje holluesi ose nefti.
Numri i produktit ose-EmërtimiLloji i paketimitlt./Nj.NgjyraKons./Rend.
2000151523Kovë15E bardhë0,15 ltr./m²/Lyerje
Kovë15(PK I) Me ngjyrë0,15 ltr./m²/Lyerje
Kovë15I ngjyrosur PK II0,15 ltr./m²/Lyerje
Kovë15I ngjyrosur PK III0,15 ltr./m²/Lyerje
Kovë15I ngjyrosur PK IV0,15 ltr./m²/Lyerje
Kovë15I ngjyrosur PK V0,15 ltr./m²/Lyerje
2000151523Kovë5E bardhë0,15 ltr./m²/Lyerje
Numri i produktit ose-Emërtimi
2000151523
2000151523
Mbyll

Dokumenta teknike

TM RÖFIX PE 312 OUT DOOR Bojë akrilike për fasada. sq

Skeda teknike

pdf
324 KB
SDB RÖFIX PE 312 OUT DOOR Bojë akrilike për fasada. sq

Skeda e sigurisë

pdf
336 KB
Mbyll

Avantazhet e produktit

 • Aftësi të lartë mbuluese
 • Pigmente ngjyrash standarte
 • Pa përbërje holluesi ose nefti.
Mbyll

Përshkrimi i produktit

Bojë për fasada me aftësi të lartë mbushëse mbi bazamente të suvatuara. Me bazë Polymer - Acrylate shumë cilësore, optimale për një jetëgjatësi dhe përdorim shumë të mirë.

Baza materiale

 • Pigmente: dioksid titani, karbonat kalciumi, silikat alumini
 • Lidhës: Polymer-Dispersion
 • Përbërësit: me përbërje fijesh, eleminues i shkumës
Mbyll

Udhëzimet e përpunimit

 • Mur ndërtese jashtë
 • Përdoreni në një temperatur midis + 7 °C dhe + 30 °C
 • Dora e dytë - Të hollohet me maximumi 3% ujë
 • Dora e parë - Të hollohet me maximumi 10% ujë
 • aplikojeni me rrul 2 herë
 • Lyejeni 2 herë me furçë
 • Sprucojeni me Airless
 • Përziej para përdorimit
 • Kujdes! Mbroni duart dhe sytë
Mbyll

Ju interesoheni për një produkt, apo ju nevojitet këshillim?

Kontaktoni me ne! Ne do të jemi të lumtur t'ju këshillojmë.

Formular për kontaktet

Ne përfaqësojme:

Logjistikë të koordinuara
Cilësi e shkëlqyer
Këshilim personal
Faqja po ngarkohet ...