RÖFIX PP 301 HYDRO LF

Forcues universal dhe Astar boje
 • Sipërfaqet me bazë organike dhe minerale përmirësojnë krijimin e sipërfaqeve organikeme aftësi të lartë mbajtëse.
 • Pa ngjyrë, transparent
 • Nivelon aftësinë thithëse të bazamentit
Numri i produktit ose-EmërtimiLloji i paketimitlt./Nj.NgjyraKons./Rend.
2000148697Bidon10transparente0,2 ltr./m²
140979Bidon5transparente0,2 ltr./m²
Numri i produktit ose-Emërtimi
2000148697
140979
Mbyll

Dokumenta teknike

TM RÖFIX PP 301 HYDRO LF Forcues universal dhe Astar boje sq

Skeda teknike

pdf
300 KB
SDB RÖFIX PP 301 HYDRO LF Forcues universal dhe Astar boje sq

Skeda e sigurisë

pdf
278 KB
Mbyll

Avantazhet e produktit

 • Sipërfaqet me bazë organike dhe minerale përmirësojnë krijimin e sipërfaqeve organikeme aftësi të lartë mbajtëse.
 • Pa ngjyrë, transparent
 • Nivelon aftësinë thithëse të bazamentit
 • Përmirëson ngjitjen
 • Pa përbërje holluesi ose nefti.
Mbyll

Përshkrimi i produktit

Astar special universal, i pa pigmentuar, transparent për bazamente jo të qëndrueshme. Për rritjen e qëndrueshmërisë së bazamentit dhe unifikimin e sipërfaqeve të reja me ato të vjetra.

Si astar universal i përshkueshëm ndaj avujve, për bojrat si vijojnë, me dispersion, me rrëshirë silikoni dhe bojë me dispersion silikoni. Për brenda dhe jashtë mbi bazamente minerale dhe organike, si suva të vjetër me rrëshirë silikoni ose rezinë silikoni dhe sistemet e vjetra të termoizolimit.

Baza materiale

 • Lidhës: Polymer-Dispersion
 • Përbërës: Produkte konservimi
Mbyll

Udhëzimet e përpunimit

 • Mur ndërtese jashtë/brenda / Tavan ndërtese brenda
 • Përdoreni në një temperatur midis +5 °C dhe + 30 °C
 • Max. 1:4 të hollohet me ujë
 • aplikojeni me rrul 1-2 herë
 • Lyejeni 1-2 herë me furçë
 • Sprucojeni me Airless
 • Mbrojeni nga dielli dhe shiu
 • Magazinimi 12 muaj i mbrojtur nga moti
 • Tundeni mire perpara perdorimit
 • Kujdes! Mbroni duart dhe sytë
 • pa biozid
Mbyll

Ju interesoheni për një produkt, apo ju nevojitet këshillim?

Kontaktoni me ne! Ne do të jemi të lumtur t'ju këshillojmë.

Formular për kontaktet

Ne përfaqësojme:

Logjistikë të koordinuara
Cilësi e shkëlqyer
Këshilim personal
Faqja po ngarkohet ...