RÖFIX PP 311 POLIGRUND

Astar akrilik
 • Sipërfaqet me bazë organike dhe minerale përmirësojnë krijimin e sipërfaqeve organikeme aftësi të lartë mbajtëse.
 • Përmirëson ngjitjen
 • Nivelon aftësinë thithëse të bazamentit
Numri i produktit ose-EmërtimiLloji i paketimitlt./Nj.NgjyraKons./Rend.
2000569292Bidon10e bardhë0,2 ltr./m²
Numri i produktit ose-Emërtimi
2000569292
Mbyll

Dokumenta teknike

TM RÖFIX PP 311 POLIGRUND Astar akrilik sq

Skeda teknike

pdf
259 KB
SDB RÖFIX PP 311 POLIGRUND Astar akrilik sq

Skeda e sigurisë

pdf
281 KB
Mbyll

Avantazhet e produktit

 • Sipërfaqet me bazë organike dhe minerale përmirësojnë krijimin e sipërfaqeve organikeme aftësi të lartë mbajtëse.
 • Përmirëson ngjitjen
 • Nivelon aftësinë thithëse të bazamentit
 • e bardhë
Mbyll

Përshkrimi i produktit

Astar universal, i papigmentuar,i bardhë, pa tretës, për bazamente me rezistencë të ulët. Për nivelimin e sipërfaqeve të suvasë të vjetra dhe të reja.

Per fortesimin e bazamenteve jo te forta prej rere, para shtrimit te finos dhe bojes. Per njetrajtezimin e bazamenteve me aftesi thithse te ndryshme apo me shume aftesi thithese.

Baza materiale

 • Lidhës: Polymer-Dispersion
Mbyll

Udhëzimet e përpunimit

 • Mur ndërtese jashtë/brenda / Tavan ndërtese brenda
 • Max. 1:3 të hollohet me ujë
 • aplikojeni me rrul 1-2 herë
 • Lyejeni 1-2 herë me furçë
 • Sprucojeni me Airless
 • Mbrojeni nga dielli dhe shiu
 • Përziej para përdorimit
 • Kujdes! Mbroni duart dhe sytë
Mbyll

Ju interesoheni për një produkt, apo ju nevojitet këshillim?

Kontaktoni me ne! Ne do të jemi të lumtur t'ju këshillojmë.

Formular për kontaktet

Ne përfaqësojme:

Logjistikë të koordinuara
Cilësi e shkëlqyer
Këshilim personal
Faqja po ngarkohet ...