RÖFIX Putzgrund PREMIUM

Astar grafiato
 • Aftësi të larta ngjitëse
 • Thithja e ujit nga bazamenti, paksohet në mënyrë të dukshme
 • Redukton formimin e mykut, algave dhe kërpudhave
Numri i produktit ose-EmërtimiLloji i paketimitkg/Nj.
2000148291Kovë18
Numri i produktit ose-Emërtimi
2000148291
Mbyll

Dokumenta teknike

TM RÖFIX Putzgrund PREMIUM Astar grafiato sq

Skeda teknike

pdf
303 KB
SDB RÖFIX Putzgrund PREMIUM Astar grafiato sq

Skeda e sigurisë

pdf
317 KB
Mbyll

Avantazhet e produktit

 • Aftësi të larta ngjitëse
 • Thithja e ujit nga bazamenti, paksohet në mënyrë të dukshme
 • Redukton formimin e mykut, algave dhe kërpudhave
 • Pa trajtim paraprak te siperfaqeve qe ngjiten
Mbyll

Përshkrimi i produktit

Lyerje paraprake e pigmetuar e gatshme per konsumim me materjale mbushese minerale.

Lyerje e dorës së parë, universale për njëtrajtëzimin dhe hidrofobizimin e bazamentit.

Diferencohet nga produktet e tjera për penetrimin e saj të lartë, në thellësi dhe përgatitjen kimike aktive të shtresave të përforcimit mineral.

Baza materiale

 • Lwndw lidhwse speciale
 • Material mbushës (mineral)
 • Rere kurci
 • Pigmente boje
Mbyll

Udhëzimet e përpunimit

 • Mur ndërtese jashtë
 • Përdoreni në një temperatur midis +5 °C dhe + 30 °C
 • Nuk hollohet me ujë
 • aplikojeni me rrul 1 herë
 • Lyejeni 1 herë me furçë
 • Mbrojeni nga dielli dhe shiu
 • Përziej para përdorimit
 • Kujdes! Mbroni duart dhe sytë
Mbyll

Ju interesoheni për një produkt, apo ju nevojitet këshillim?

Kontaktoni me ne! Ne do të jemi të lumtur t'ju këshillojmë.

Formular për kontaktet

Ne përfaqësojme:

Logjistikë të koordinuara
Cilësi e shkëlqyer
Këshilim personal
Faqja po ngarkohet ...