RÖFIX XPS-R 035

Pllakë izoluese perimetrike
  • Izolim termik
Numri i produktit ose-EmërtimiLloji i paketimitm²/Nj.mmPërmasat e pllakës
2000151449Pako/karton1.33180125 x 60 cm
2000148774Pako/karton1520125 x 60 cm
2000148775Pako/karton930125 x 60 cm
2000148776Pako/karton6.7540125 x 60 cm
2000148777Pako/karton650125 x 60 cm
2000148778Pako/karton4.560125 x 60 cm
2000148779Pako/karton3.7580125 x 60 cm
2000148780Pako/karton31001,250 x 600 mm
2000148781Pako/karton2.25120125 x 60 cm
2000149240Pako/karton2.25140125 x 60 cm
2000148782Pako/karton2.25160125 x 60 cm
2000149241Pako/karton1.5200125 x 60 cm
Numri i produktit ose-Emërtimi
2000151449
2000148774
2000148775
2000148776
2000148777
2000148778
2000148779
2000148780
2000148781
2000149240
2000148782
2000149241
Mbyll

Dokumenta teknike

TM RÖFIX XPS-R 035 Pllakë izoluese perimetrike sq

Skeda teknike

pdf
190 KB
Mbyll

Avantazhet e produktit

  • Izolim termik
Mbyll

Përshkrimi i produktit

Polesterol i ekstruzionuar-shkumë e ngurtësuar me sipërfaqe me ndarje për rrethimin izolues.

Mbyll

Udhëzimet e përpunimit

  • Mur ndërtese jashtë
  • Mbrojeni nga dielli dhe shiu
  • Kujdes! Mbroni duart dhe sytë
Mbyll

Ju interesoheni për një produkt, apo ju nevojitet këshillim?

Kontaktoni me ne! Ne do të jemi të lumtur t'ju këshillojmë.

Formular për kontaktet

Ne përfaqësojme:

Logjistikë të koordinuara
Cilësi e shkëlqyer
Këshilim personal
Faqja po ngarkohet ...