RÖFIX 510

Suva mbushëse me bazë çimento- gëlqere
Nr. ArtikullitLloji i paketimitkg/EHKons./Rend.Kokrrizimi
2000148050 Thasë letre 35 kg/EH 1.3 kg/m²/mm 0 - 1,5 mm
2000148049 Sillos me presion ose me rënie të lirë 1000 kg/EH 1.3 kg/m²/mm 0 - 1,5 mm
Mbyll

Dokumenta teknike

TM RÖFIX 510 Suva mbushëse me bazë çimento- gëlqere sq

Skedë teknike

pdf
300 KB
DOP RÖFIX 510 Suva mbushëse me bazë çimento- gëlqere sq

Deklaratë Performance (DOP)

pdf
185 KB
SDB RÖFIX 510 Suva mbushëse me bazë çimento- gëlqere sq

Fleta e te dhenave te sigurise

336 KB
Mbyll

Përshkrimi i produktit

Suva mbushëse për muret e brendshme, tavanet dhe fasadat me nivele të ulëta lagështie.

I përshtatshëm për tjegulla në zonat shtëpiake me lagështirë (deri në grupin e ekspozimit ndaj lagështirës W4 sipas ÖN B3346-i kufizuar në ambjentet e brendshme shtëpiake)

Baza materiale

 • Gëlqere e pashuar
 • Çimento
 • Rerë gëlqerore me cilësi të lartë
 • Inert i lehtë (mineral)
 • Aditivë shtesë për përmirësimin e aftësisë së përpunimit
Mbyll

Udhëzimet e përpunimit

 • Mur ndërtese jashtë/brenda
 • Përdoreni në një temperatur midis +5 °C dhe + 30 °C
 • Përpunojeni me mistri
 • Përpunojeni me makineri për suva
 • Mbrojeni nga dielli dhe shiu
 • Kujdes! Mbroni duart dhe sytë
Mbyll

Shembuj aplikimi

Ndërtesë banimi, Tiranë

Ju interesoheni për një produkt, apo ju nevojitet këshillim?

Kontaktoni me ne! Ne do të jemi të lumtur t'ju këshillojmë.

Forma kontakti

Ne përfaqësojme:

Logjistikë të koordinuar
Cilësi e shkëlqyer
Këshilim personal
Faqja po ngarkohet...