RÖFIX 601

Suva dhe llaç për muratim - Lidhës
  • Rendiment i lartë
Nr. ArtikullitLloji i paketimitkg/EHKokrrizimi
141639 Thasë letre 25 kg/EH 0 - 1,4 mm
Mbyll

Dokumenta teknike

TM RÖFIX 601 Suva dhe llaç për muratim - Lidhës sq

Skedë teknike

pdf
295 KB
SDB RÖFIX 601 Suva dhe llaç për muratim - Lidhës sq

Fleta e te dhenave te sigurise

PDF
107 KB
Mbyll

Avantazhet e produktit

  • Rendiment i lartë
Mbyll

Përshkrimi i produktit

Suva mbushëse për muret e brendshme, tavanet dhe fasadat me nivele të ulëta lagështie.

Baza materiale

  • Gëlqere e pashuar
  • Çimento
  • Rerë gëlqerore me cilësi të lartë
  • Inert i lehtë (mineral)
  • Aditivë shtesë për përmirësimin e aftësisë së përpunimit
  • E lirë nga dispersionet e lëndëve
Mbyll

Udhëzimet e përpunimit

  • Lexoni Skedën e të dhënave teknike
  • Kujdes! Mbroni duart dhe sytë
Mbyll

Ju interesoheni për një produkt, apo ju nevojitet këshillim?

Kontaktoni me ne! Ne do të jemi të lumtur t'ju këshillojmë.

Forma kontakti

Ne përfaqësojme:

Logjistikë të koordinuar
Cilësi e shkëlqyer
Këshilim personal
Faqja po ngarkohet...