RÖFIX 670

Llaç sprucues me bazë çimento
 • Suva mbushëse e ashpër
 • Ngjitje e mirë
Nr. ArtikullitLloji i paketimitkg/EHKons./Rend.Kokrrizimi
121839 Thasë letre 30 kg/EH 5 kg/m² 0 - 4,0 mm
Mbyll

Dokumenta teknike

TM RÖFIX 670 Llaç sprucues me bazë çimento sq

Skedë teknike

pdf
299 KB
DOP RÖFIX 670 Llaç sprucues me bazë çimento sq

Deklaratë Performance (DOP)

pdf
186 KB
SDB RÖFIX 670 Llaç sprucues me bazë çimento sq

Fleta e te dhenave te sigurise

327 KB
Mbyll

Avantazhet e produktit

 • Suva mbushëse e ashpër
 • Ngjitje e mirë
Mbyll

Përshkrimi i produktit

Llaç paratrajtues dhe ngjitës për bazamente shumë thithëse dhe kritike, si p.sh. tulla, muraturë e përzier, dërrasa druri, pllaka izoluese me lesh-druri etj.

Llaç paraspërkatës për suva me izolim termik mbi bazamente me aftësi të lartë thithëse

Baza materiale

 • Çimento
 • Rerë gëlqerore me cilësi të lartë
Mbyll

Udhëzimet e përpunimit

 • Mur ndërtese jashtë/brenda
 • Përdoreni në një temperatur midis +5 °C dhe + 30 °C
 • Përpunojeni me mistri
 • Përpunojeni me makineri për suva
 • Mbrojeni nga dielli dhe shiu
 • Kujdes! Mbroni duart dhe sytë
Mbyll

Ju interesoheni për një produkt, apo ju nevojitet këshillim?

Kontaktoni me ne! Ne do të jemi të lumtur t'ju këshillojmë.

Forma kontakti

Ne përfaqësojme:

Logjistikë të koordinuar
Cilësi e shkëlqyer
Këshilim personal
Faqja po ngarkohet...