RÖFIX 950

Llaç për muratim me bazë çimento-gëlqere M5
 • Përpunim i mirë me makineri
 • Rendiment i lartë
 • Punohet mirë me mistri.
Nr. ArtikullitLloji i paketimitkg/EHKons./Rend.Kokrrizimi
136744 Thasë letre 30 kg/EH 18 0 - 3,0 mm
2000148115 Sillos me përzierës të vazhdueshëm 1000 kg/EH 600 0 - 3,0 mm
Mbyll

Dokumenta teknike

TM RÖFIX 950 Llaç për muratim me bazë çimento-gëlqere M5 sq

Skedë teknike

pdf
359 KB
DOP RÖFIX 950 Llaç për muratim me bazë çimento-gëlqere M5 sq

Deklaratë Performance (DOP)

pdf
201 KB
SDB RÖFIX 950 Llaç për muratim me bazë çimento-gëlqere M5 sq

Fleta e te dhenave te sigurise

335 KB
Mbyll

Avantazhet e produktit

 • Përpunim i mirë me makineri
 • Rendiment i lartë
 • Punohet mirë me mistri.
Mbyll

Përshkrimi i produktit

Llaç muratimi për mure (p. sh. tulle, blloqe betoni, gurë gëlqerorë) me qëndrueshmëri statike normale.

Llaç për muratim M5, sipas EN 998-2.

Materiale ndërtimi në përputhje me shtojcën A të katalogut ekologjik mbi ndërtesat.

Baza materiale

 • Çimento
 • Gëlqere e pashuar
 • Rerë gëlqerore me cilësi të lartë
 • Pa përbërës organik
 • Aditivë shtesë për përmirësimin e aftësisë së përpunimit
Mbyll

Udhëzimet e përpunimit

 • Mur ndërtese jashtë/brenda
 • Përdoreni në një temperatur midis +5 °C dhe + 30 °C
 • Përpunojeni me mistri
 • Vetënivelues
 • Përzjehet me mikser të vazhdueshëm Rofix D20/40
 • Mbrojeni nga dielli dhe shiu
 • Kujdes! Mbroni duart dhe sytë
Mbyll

Shembuj aplikimi

Ndërtesë banimi, Tiranë

Ju interesoheni për një produkt, apo ju nevojitet këshillim?

Kontaktoni me ne! Ne do të jemi të lumtur t'ju këshillojmë.

Forma kontakti

Ne përfaqësojme:

Logjistikë të koordinuar
Cilësi e shkëlqyer
Këshilim personal
Faqja po ngarkohet...