RÖFIX AG 610 Bianco FLEX S1

Ngjitës Flex C2 TE S1
 • E bardhë natyrale
 • I pёrpunueshёm (S1)
 • Qëndrueshmëri të lartë
Nr. ArtikullitLloji i paketimitkg/EHNgjyra
2000151890 Thasë letre 25 kg/EH E bardhë natyrale
Mbyll

Dokumenta teknike

TM RÖFIX AG 610 Bianco FLEX S1 Ngjitës Flex C2 TE S1 sq

Skedë teknike

pdf
305 KB
DOP RÖFIX AG 610 Bianco FLEX S1 Ngjitës Flex C2 TE S1 sq

Deklaratë Performance (DOP)

pdf
197 KB
SDB RÖFIX AG 610 Bianco FLEX S1 Ngjitës Flex C2 TE S1 sq

Fleta e te dhenave te sigurise

337 KB
Mbyll

Avantazhet e produktit

 • E bardhë natyrale
 • I pёrpunueshёm (S1)
 • Qëndrueshmëri të lartë
 • Kohë të gjatë punimi
 • Rezistent ndaj ngricave
 • E përshtatshme për dyshemetë me sistem ngrohje
 • Mbi bazamente organike dhe minerale
 • I patretshëm në ujë
 • Teknologjisë RÖFIX-Low-Dust (zhvillim i ulët i pluhurit)
Mbyll

Përshkrimi i produktit

Ngjitës pllakash shtresë-hollë e bardhë natyrale, elastik, shumë rezistent, e deformueshme, sipas standartit EN 12004 për shtrimin me qeramikë, gres dhe porcelan, mozaikë prej xhami dhe porcelan, si dhe gurë natyralë dhe artificialë që nuk zbardhen në zonën e dyshemesë dhe murit. Veçanërisht e përshtatshme për dysheme me ngarkesë termike si p.sh. terrasat, ballkonet dhe dysheme me ngrohje.

Në bazamente të deformueshme (si p.sh. beton i ri, kartonxhes gipsi etj), si dhe në suva të vjetra por me aftësi mbajtëse. Vecanerisht e përshtatshme për dysheme dhe pllaka me ngjyrë të hapur dhe shtrimin pllakë mbi pllakë.

Baza materiale

 • Çimento e bardhë (pa kromat)
 • Rërë kuarci (e klasifikuar)
 • Aditivë shtesë për përmirësimin e aftësisë së përpunimit
Mbyll

Udhëzimet e përpunimit

 • Mur ndërtese jashtë/brenda / Dysheme ndërtese brenda
 • Përdoreni në një temperatur midis +5 °C dhe + 30 °C
 • Kriheni me mistri të dhëmbëzuar (dhëmbë katrorë)
 • Mbrojeni nga dielli dhe shiu
 • Magazinimi 12 muaj i mbrojtur nga moti
 • Përziej para përdorimit
 • Lexoni Skedën e të dhënave teknike
 • Kujdes! Mbroni duart dhe sytë
Mbyll

Ju interesoheni për një produkt, apo ju nevojitet këshillim?

Kontaktoni me ne! Ne do të jemi të lumtur t'ju këshillojmë.

Forma kontakti

Ne përfaqësojme:

Logjistikë të koordinuar
Cilësi e shkëlqyer
Këshilim personal
Faqja po ngarkohet...